Lionel Messi og Inter Miami slået af FC Dallas i venskabskamp før sæsonstart

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lionel Messi og Inter Miami slået af FC Dallas i venskabskamp før sæsonstart

Messi i aktion for Miami
Messi i aktion for MiamiAFP
Lionel Messi (36) og Inter Miami tabte mandag 1-0 til FC Dallas i en venskabskamp før sæsonen, inden holdet drager ud på en hektisk international turné.

Efter en kedelig 0-0 kamp mod El Salvador i fredags, leverede Miami endnu en skidt præstation under våde og kolde forhold på Cotton Bowl Stadium.

Den argentinske superstjerne Messi og de tidligere Barcelona-holdkammerater Luis Suarez og Sergio Busquets blev alle skiftet ud efter 64 minutter, da Miami var bagud 1-0.

Messi skabte en håndfuld muligheder i løbet af sin tid på banen, og hans bedste forsøg var en flugter fra 30 meter, som blev pareret af Dallas-målmand Maarten Paes i begyndelsen af anden halvleg.

Verdensmesteren var tæt på at skabe en åbning for Suarez i første halvleg, men uruguayanerens helflugter med ydersiden røg forbi.

Dallas bragte sig foran ved Jesus Ferreira efter blot tre minutter, da den amerikanske landsholdsangriber holdt Miami-forsvareren Noah Allen fra fadet og sendte et lavt, vinklet skud i det nederste hjørne forbi målmand Drake Callender.

Mandagens kamp var den anden i en lang række venskabskampe før sæsonen for Miami, som forbereder sig på at starte den nye MLS-sæson mod Real Salt Lake den 21. februar.

Efter mandagens kamp tager Florida-klubben til Saudi-Arabien for at spille mod Al Hilal den 29. januar, og derefter møder de Al-Nassr den 1. februar - en kamp, hvor Messi endnu en gang skal spille mod sin gamle rival Cristiano Ronaldo.

Miami rejser derefter til Asien for at spille venskabskamp mod et udvalgt hold fra Hong Kong i det kinesiske territorium den 4. februar, før de møder det japanske hold Vissel Kobe i Tokyo tre dage senere.

The Herons vender tilbage til USA til en sidste pre-season kamp mod det argentinske hold Newell's Old Boys den 15. februar.

Se den fulde kampstatistik her.