Gensyn med Messi? Luis Suarez rygtes på vej til Miami

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Gensyn med Messi? Luis Suarez rygtes på vej til Miami

Lionel Messi og Luis Suarez i deres tid sammen i FC Barcelona.
Lionel Messi og Luis Suarez i deres tid sammen i FC Barcelona.Profimedia
Ifølge transfereksperten Fabrizio Romano er Luis Suarez på vej til MLS-klubben Inter Miami. Tre af den legendariske centerforwards gamle bekendte, verdensmesteren Lionel Messi, Sergio Busquets og Jordi Alba, er alle i forvejen på kontrakt der.

36-årige Luis Suarez er uden tvivl en af de mest succesfulde angribere i de sidste 15 år. Han har været topscorer i tre forskellige lande: I 2009/10 i den hollandske Eredivisie (35 mål), i 2013/14 i den engelske Premier League (31 mål) og to år senere i den spanske LaLiga (40 mål). Han scorede i alt 68 mål i 138 landskampe for sit hjemland Uruguay.

Suarez tilbragte sin mest succesfulde tid i FC Barcelona, hvor han var på kontrakt i seks år. Sammen med de to superstjerner Neymar og Messi udgjorde han den mest frygtede angrebstrio i Europa. Han vandt også UEFA Champions League-titlen med Barca i 2016.

Luis Suarez spillede i alt 258 kampe sammen med den ottedobbelte Ballon d'Or-indehaver, Lionel Messi. Han har ikke været på banen med nogen anden spiller oftere. Uruguayaneren og argentineren har været venner i årevis. Og da Suarez blev presset til et skifte af Barcelonas klubledelse i sommeren 2020, blev der fældet mange tårer.

Mere end tre år senere er Messi og Suarez klar til en følelsesladet genforening. Ifølge transfereksperten Fabrizio Romano er et skifte til MLS-klubben Inter Miami nært forestående. Suarez' kontrakt med den brasilianske traditionsklub Gremio Porto Alegre udløber ved årets udgang, og den 36-årige vil derfor være tilgængelig på en fri transfer. Sergio Busquets og Jordi Alba, to tidligere holdkammerater fra Barcelona, er som nævnt også på kontrakt i Miami.