Tysk medie: Bellingham kommer til at tjene cirka 149 millioner om året i Madrid

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Tysk medie: Bellingham kommer til at tjene cirka 149 millioner om året i Madrid
Bellingham kan snart sige farvel til Borussia Dortmund-fans
Bellingham kan snart sige farvel til Borussia Dortmund-fansAFP
Tysklands mest læste avis har afdækket detaljerne i den aftale, der angiveligt er indgået mellem Real Madrid og Jude Bellingham (19).

Ifølge det tyske medie Bild vil den engelske midtbanespiller skrive under på en seksårig kontrakt, hvor han vil blive betalt omkring 20 millioner euro brutto om året eller hvad der svarer til cirka 149 millioner danske kroner. 

Handlen kan meget vel blive en succes for Real Madrid, som angiveligt har snuppet spilleren foran andre store klubber. Englænderen bliver dog ikke en billig spiller at hente. Ud over de cirka 894 millioner kroner, der skal betales i løn i hele kontraktperioden, skal der lægges transfergebyret oveni.

Borussia Dortmund, der ifølge Bild har givet ham et tilbud om forlængelse på 104 millioner kroner om året, agter ifølge samme medie at kræve i omegnen af 1,1 milliarder kroner for den unge midtbanemand. Det vil de, selvom Real Madrid ikke vil overskride Bellinghams markedspris som ifølge Transfermarkt ligger på cirka 894 millioner.

Uddrag fra Bild, hvor nyheden er offentliggjort i dag
Uddrag fra Bild, hvor nyheden er offentliggjort i dag@BILD

Forholdet mellem de to klubber er godt, og Florentino Pérez håber, at når der er indgået en aftale med spilleren, vil forhandlingerne mellem de to parter ikke blive alt for problematiske.

Den engelske landsholdsspiller, hvis kontrakt udløber i 2025, skulle have afvist andre interessante forslag, især fra Manchester City, da han angiveligt agter at skifte Signal Iduna Park ud med Santiago Bernabeu.