Anderlecht-Genk skal spilles om efter VAR-fejl

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Anderlecht-Genk skal spilles om efter VAR-fejl

Dommer Nathan Verboomen under kampen.
Dommer Nathan Verboomen under kampen.Profimedia
En belgisk Pro League-kamp mellem danskerklubben Anderlecht og Genk vil blive spillet om i sin helhed på grund af en VAR-fejl, efter den belgiske disciplinærkomité har givet Genk medhold i en appel.

Efter at have lidt et 2-1-nederlag på Anderlechts Lotto Park den 23. december, indgav de firedobbelte mestre fra Genk en klage til dommerafdelingen, fordi de mente, at der var blevet truffet en forkert VAR-beslutning efter et straffespark.

Hændelsen fandt sted, da fløjspilleren Yira Sor sparkede en returbold ind bag Anderlecht-målmand Kasper Schmeichel få sekunder efter Bryan Heynens straffespark. Men målet blev annulleret efter et VAR-tjek, da gengivelserne viste, at Sor var inde i straffesparksfeltet.

Men gengivelserne viste også, at to Anderlecht-spillere var inde i straffesparksfeltet, da straffesparket blev taget.

"Rådet har fulgt Genks argument om, at kampens dommere anvendte reglerne forkert ved det pågældende straffespark," sagde Genk i en erklæring.

Genk ligger nummer fem i Belgiens bedste række, mens de 34-dobbelte mestre fra Anderlecht ligger nummer to. Sidstnævnte har udover Schmeichel i målet også Brian Riemer på trænerbænken samt Kasper Dolberg, Anders Dreyer samt Thomas Delaney i truppen.

En dato for omkampen er endnu ikke blevet annonceret.