Dreyer bliver matchvinder for Anderlecht i tillægstiden

Dreyer bliver matchvinder for Anderlecht i tillægstidenProfimedia
Kantspilleren Anders Dreyer blev matchvinder for Anderlecht, der lørdag aften vandt 2-1 hjemme over Genk i den bedste belgiske fodboldrække.

Anders Dreyer, der har en fortid i FC Midtjylland, scorede målet til 2-1 et minut inde i tillægstiden.

25-årige Dreyer er oppe på 12 mål i den belgiske liga, og han er nummer tre på topscorerlisten. Han har tre mål op til ligatopscoreren, Kevin Denkey fra Cercle Brugge.

Genk brændte et straffespark ved stillingen 0-0 efter 23 minutter mod Anderlecht, der havde Kasper Schmeichel på mål. Schmeichel reddede forsøget fra Bryan Heynen.

Alieu Fadera bragte Genk foran 1-0 efter 70 minutter, mens Anderlecht udlignede ved Theo Leoni blot fire minutter senere.

Det var samme Leoni, som lagde op til Dreyer ved kampens sidste og afgørende scoring.

Ud over Dreyer og Schmeichel var Thomas Delaney, der var anfører, og Kasper Dolberg også med for Anderlecht, der har danske Brian Riemer som cheftræner.

Med sejren er Anderlecht placeret på andenpladsen med 39 point efter 19 kampe. Anderlecht har otte point op til Royale Union SG på førstepladsen.