Dansk sportsdirektør måtte berolige rasende Anderlecht-fans i belgisk skandale

Dansk sportsdirektør måtte berolige rasende Anderlecht fans i ny belgisk skandaleProfimedia
Den belgiske pokalkamp mellem Union St. Gilloise og Anderlecht måtte torsdag aften afbrydes, da skuffede Anderlecht-fans kastede plastic-kopper på banen efter hjemmeholdet havde taget en 2-0 føring efter en times spil.

Klubbens danske sportsdirektør Jesper Fredberg og klubbens anfører Jan Vertonghen forsøgte at tale fansene til fornuft og efter at holdene to gange havde været i omklædningsrummet blev kampen genoptaget efter 15 minutters. afbrydelse.

Hjemmeholdet fik den bedste start på opgøret efter 26 minutters spil, da Noah Sadiki brød igennem på venstrekanten og producerede et flot indlæg til Loic Lapoussin, som scorede på en chanceløs Schmeichel.

Tre minutter efter blev værterne så reduceret til ti mænd, da Kevin Mac Allister temmelig klodset nedlagde Kasper Dolberg i fri position. Trods en mand i undertal lykkedes det dog hjemmeholdet at fordoble føringen efter ca. en times spil, hvor Kevin Rodriguez sikkert eksekverede et straffespark.

Anders Dreyer lykkedes at bringe en smule spænding ind i opgøret med en reducering i tillægstiden, men hjemmeholdet formåede at forhindre yderligere Anderlecht-scoringer og dermed er Union St. Gilloise klar til semifinalen.