West Hams Michail Antonio langer ud efter dommerne efter Europa-exit

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
West Hams Michail Antonio langer ud efter dommerne efter Europa-exit
Michail Antonio åbnede scoringen mod Bayer Leverkusen med et tidligt hovedstød.
Michail Antonio åbnede scoringen mod Bayer Leverkusen med et tidligt hovedstød.Reuters
West Ham Uniteds angriber Michail Antonio (34) kritiserede dommerne i torsdagens Europa League-kvartfinale mod Bayer Leverkusen og sagde, at hans hold "spillede mod 14".

Efter at have været bagud 2-0 til de nykårede Bundesliga-mestre Leverkusen efter det første opgør, spillede West Ham uafgjort 1-1 i London og røg ud af turneringen med samlet 3-1.

Den spanske dommer Jose Maria Sanchez uddelte ti gule kort, fem til hver side, og Antonio, som var en af dem, der fik en udvisning, var frustreret over de hyppige afbrydelser.

"Det føles ikke, som om man spiller mod 11 mand, det føles, som om man spiller mod 14 inklusive de to linjedommere," sagde Antonio, som åbnede scoringen med et tidligt hovedstød, til journalister efter kampen.

"Det er bare en af de ting, hvor man skal blive ved med at presse på, få beslutningerne til at gå ens vej og forblive professionel."

"Jeg er meget skuffet, for alt, hvad vi gav, og alt, hvad vi gjorde, blev ikke hjulpet af en eneste beslutning i hele kampen, og jeg føler, at nogle af beslutningerne kunne have ændret kampen."

Jeremie Frimpong scorede det udlignende mål i det 89. minut, da gæsterne sikrede sig en plads i semifinalen og nu er ubesejrede i 44 kampe i alle turneringer i denne sæson.