West Ham træner retter hård kritik af Leverkusen-bænk: Deres opførsel var en skændsel

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

West Ham træner retter hård kritik af Leverkusen-bænk: Deres opførsel var en skændsel

David Moyes (til højre) kritiserede Leverkusen-bænkens opførsel omkring Xabi Alonso efter Europa League-kampen.
David Moyes (til højre) kritiserede Leverkusen-bænkens opførsel omkring Xabi Alonso efter Europa League-kampen.AFP
West Hams træner Davis Moyes var en meget skuffet mand efter West Hams nederlag på 2-0 mod Bayer Leverkusen og ydermere var Moyes bestemt ikke tilfreds med den måde som Leverkusens bænk havde ageret på kampen igennem. "Bænkens opførsel var skuffende, jeg synes det var en skændsel", sagde Moyes på den efterfølgende pressekonference.

Efter Moyes ' mening havde Leverkusen-bænken protesteret overdrevent voldsomt efter Lucas Paquetas alt for hårde tackling på Amine Adli lige foran Leverkusens trænerområde efter 21 minutter. Forseelsen blev set igennem på VAR, og Paqueta blev tildelt et gult kort. Men Moyes var meget utilfreds med den måde. som Leverkusen-bænken reagerede på.

"Bænken skulle have ladet dommeren træffe beslutningen," siger Moyes. Paqueta er nu suspenderet til returopgøret, men var endda heldig ikke at få gult kort efter endnu et spark mod Florian Wirtz bare to minutter senere.

Bayer Leverkusens træner Xabi Alonso stillede sig dog uforstående over for Moyes'  reaktion.

"Det gule kort var fuldt fortjent. David talte ofte med fjerdedommeren. Det gør vi alle sammen - også mig." Men "man kan ikke kalde det en skændsel. Jeg har respekt for David. Men jeg synes, at dommeren traf den rigtige beslutning. Vi gjorde vores arbejde og fokuserede ikke på deres bænk," siger den 42-årige.

Til kampens centrum: Bayer Leverkusen mod West Ham United