Villas argentinske verdensmester viser igen klassen på straffespark i kæmpe drama

Aston Villa kæmper sig tilbage og slår Lille i Europa Conference League
Aston Villa kæmper sig tilbage og slår Lille i Europa Conference LeagueAFP
Aston Villa er klar til semifinalen i Europa Conference League efter en højdramatisk afgørelse i straffesparkskonkurrence mod Lille, hvor Argentinas verdensmester, målmanden Emiliano Martinez blev den store helt..

Aston Villa kom til Lille med en 2-1 føring fra det første opgør, men den føring forsvandt hurtigt efter 15 minutter, da Yusuf Yazici gjorde det til 1-0 med et kontrolleret venstrebensspark efter et knaldhårdt indlæg fra venstresiden.

Værterne satte gæsterne under et gevaldigt pres i første halvleg og selv om englænderne kom bedre med efter pausen, så blev det 2-0 til franskmændene efter 68 minutter, da Benjamin Andre på flot vis dirigerede et hjørnespark af den tidligere FCK-spiller Hakon Haraldsson, i mål.

Lille - Aston Villa - Kamp-statistik
Lille - Aston Villa - Kamp-statistikFlashare

Det lignede en fransk triumf, men tre minutter før tid fik Matty Cash udlignet, da Lille´s keeper i en forholdsvis ufarlig situation tabte bolden.

I den forlængede spilletid blev der ikke scoret yderligere, hvorefter kampen skulle afgøres på straffespark og her viste Martinez som så ofte før klassen, da han reddede to franske forsøg, mens Villa scorede på alle deres, og dermed er englænderne nu klar til semifinalen.