Opdateret 22.40: Skotland og Georgien langt om længe sat i gang

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Opdateret 22.40: Skotland og Georgien langt om længe sat i gang

Opdateret
Skotland og Georgien afbrudt efter 10 minutter: Udsat til 22.00 efter ekstreme vandmængder
Skotland og Georgien afbrudt efter 10 minutter: Udsat til 22.00 efter ekstreme vandmængderProfimedia
Efter blot 10 minutter blev landskampen mellem Skotland og Georgien ipå Hampden Park afbrudt, da vand fra oven gjorde banen ubrugelig.

I første omgang var den kun sat til at være afbrudt i 20 minutter, og efter de 10 minutter havde Callum McGregor allerede scoret.

Kampen var blevet tjekket grundigt af dommerne, efter det havde styrtet ned i lang tid før den skulle fløjtes i gang, men efter kort tid var det åbenlyst, at spillerne skøjtede rundt på Hampden Park.

Skotland og Georgien ligger nummer et og to i EM-kvalgruppen.

Norge, Spanien og Cypern ligger i skrivende stund under dem.

Kampen er endnu ikke genoptaget, men vi følger spændt med.  Seneste udmelding er, at skotterne har meldt sig klar til kamp, mens georgierne stadig ikke er kommet ud af omklædningsrummet. 

Vi citerer BBC:

"Hvis et forbund nægter at spille eller er ansvarlig for, at en kamp (herunder spark fra straffesparkspletten) ikke finder sted eller ikke spilles fuldt ud, erklærer UEFAs Kontrol-, Etik- og Disciplinærorgan kampen for tabt af det pågældende forbund. Hvis sagens omstændigheder berettiger det, kan UEFAs Kontrol-, Etik- og Disciplinærorgan desuden pålægge det pågældende forbund yderligere disciplinære foranstaltninger, som det finder passende, herunder diskvalifikation fra turneringen.

"UEFAs Kontrol-, Etik- og Disciplinærorgan kan validere resultatet, som det så ud på det tidspunkt, hvor kampen blev afbrudt, hvis kampresultatet var til skade for det forbund, der var ansvarlig for, at kampen blev afbrudt."

Dommeren er klokken 22.25 ude at tjekke banens tilstand med en fodbold. Og nu bliver der signaleret, at kampen skal genoptages 22.30 CET.

Kampen blev sat i gang 22.35

Opdateres