Moldova, verdensranglistens nummer 157, er stadig i spil til EM med sejr over tjekker

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Moldova, verdensranglistens nummer 157, er stadig i spil til EM med sejr over tjekker

Vladimir Coufal får ikke indflydelse på Tjekkiets spil, men har givet Moldova en håndsrækning efter sin bytur.
Vladimir Coufal får ikke indflydelse på Tjekkiets spil, men har givet Moldova en håndsrækning efter sin bytur.Profimedia
For at Moldova, der dertil er Europas femtedårligste hold, kan kvalificere sig, så er det dog påkrævet, at de mandag aften slår Tjekkiet på udebane.

Moldova ligger inden sidste kamp på fjerdepladsen, to point efter Tjekkiet på andenpladsen, og det betyder, at de kan sikre sig deres første plads i en større slutrunde nogensinde, hvis de slår netop tjekkerne i Olomouc.

Albanien, der overraskende ligger nummer et i gruppen, spiller samtidig mod Færøerne, men albanerne er allerede kvalificeret, da hverken Moldova eller Polen, der har udspillet deres rolle i gruppen, kan nå dem. 

Stillingen
StillingenFlashscore

Moldova har dog en lille chance, som blev større, da der i forbindelse med landskampene har været ballade i truppen.

West Hams Vladimir Coufal blev nemlig, sammen med Jakub Brabec og Jan Kuchta på grund af en bytur lørdag nat, blot 48 timer før den afgørende kamp, smidt ud af truppen for at have "overtrådt landsholdets regler på en fundamental måde" og kommer altså ikke til at spille nogen rolle i kampen.

De to hold mødtes i marts til den omvendte kamp, og her havde Moldova held til at holde nullet i en målløs kamp. Så hvis de gentager den præstation og oven i købet formår at score, så vil de dermed sensationelt slå tjekkerne ud. 

Kampen begynder kl. 20.45 og kan følges her

Kampinformation
KampinformationFlashscore