Tjekkiske landsholdsstjerner sendt hjem efter natklub-besøg før afgørende EM-kval kamp

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tjekkiske landsholdsstjerner sendt hjem efter natklub-besøg før afgørende EM-kval kamp

Tjekkiske landsholdsstjerner sendt hjem efter natklub-besøg før afgørende EM-kvalifikationskamp
Tjekkiske landsholdsstjerner sendt hjem efter natklub-besøg før afgørende EM-kvalifikationskampProfimedia
Det tjekkiske landshold er ramt af en intern skandale. Vladimír Coufal, Jan Kuchta og Jakub Brabec er blevet sendt hjem før den af afgørende EM-kvalifikationskamp mod Moldova eftersom de valgte at tage på natklub efter at have spillet 1-1 mod Polen i Warszawa.

West Ham-forsvareren Vladimir Coufal såvel som Jan Kuchta og Jakub Brabecer er blevet sendt hjem efter at være blevet spottet på natklub forud for deres sidste EM 2024-kvalifikationskamp mod Moldova, sagde holdet søndag.

Coufal, såvel som sweeper Jakub Brabec fra den græske side Aris Thessaloniki og Sparta Prags angriber Jan Kuchta, "overtrådte fundamentalt de interne regler lørdag aften", skriver det tjekkiske landshold på X (tidligere Twitter).

"De har forladt landsholdslejren med øjeblikkelig virkning," tilføjes det.

De tre spillere blev ifølge tjekkiske medier angiveligt spottet i en natklub i den centrale by Olomouc, hvor holdet møder Moldova på mandag.

Avisen Sport dokumenterede hændelsen i en artikel med fotos, som viser spillerne sammen med Tomas Neumann, medlem af det tjekkiske fodboldforbunds eksekutivkomité. Ifølge avisen var spillertrioen også ledsaget af den tidligere landsholdsspiller og nu Sigma Olomouc-forsvarer Filip Novák.

Tjekkerne skal have mindst et point fra kampen mod Moldova i gruppe E for at kvalificere sig til EM-turneringen i Tyskland næste år.