Kjær og Hjulmand efter dansk kollaps: "Det er pinligt - Vi mistede fuldstændig initiativet"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Kjær og Hjulmand efter dansk kollaps: "Det er pinligt - Vi mistede fuldstændig initiativet"
Simon Kjær var flov over holdets indsats.
Simon Kjær var flov over holdets indsats.Ritzau
"Jeg synes, det er pinligt."

Sådan lød det fra den danske landsholdsanfører Simon Kjær umiddelbart efter søndagens fiasko mod Kasakhstan, hvor Danmark tabte 2-3 efter at have ført 2-0 ved pausen.

Kjær virkede nærmest til at være i chok, da han stillede op til interview med TV 2 kort efter slutfløjt.

"Jeg skal passe på, hvad jeg siger lige nu. Vi reagerer i stedet for at agere. Derfor kommer vi til at løbe efter dem i stedet for foran," siger Kjær til TV 2.

"Vi vinder og taber sammen, og i dag tabte vi sammen. Man smider ikke en 2-0-føring. Jeg ved ikke, hvad det var. Det var mange ting. Hvad det er, der sker i situationerne, er jeg lidt i tvivl om. Vi skal se på nogle ting. Det må vi tage ansvar for, og tage de tæsk der kommer," lyder det fra anføreren.

Rasmus Højlund fortsatte sin målform fra i torsdag og bragte Danmark på både 1-0 og 2-0 i første halvleg. Det lignede endnu en dansk sejr i EM-kvalifikationen, men så gik det altså helt galt.

Et mål på et straffespark, der nok ikke ville blive dømt hver gang, indledte Kasakhstans comeback, og efter yderligere to scoringer i de sidste minutter af den ordinære spilletid var den danske nedsmeltning komplet.

"Jeg er dybt frustreret. Vi mistede fuldstændig initiativet," siger landstræner Kasper Hjulmand efter kampen til TV 2.

"Jeg ved ikke, om der var straffe eller ej, men det er heller ikke det, det handler om. Jeg synes, vi mangler den rette mentalitet. Det handler ikke om taktik, det handler om, hvorvidt man kan stå imod."