Real Madrids reserver sejrer i pokalen i tyrkisk talents debut

Real Madrid hentede pligtsejr.
Real Madrid hentede pligtsejr.FEDERICO TITONE/ANADOLU/Anadolu via AFP
Et reservespækket Real Madrid-hold vandt lørdag aften 3-1 på udebane over Arandina fra den fjerdebedste fodboldrække i Spanien i pokalturneringen Copa del Rey.

Arandina havde i en af de indledende pokalrunder blandt andet sensationelt slået La Liga-holdet Cadiz ud.

Men Real Madrid blev for stor en mundfuld. Real Madrid-målene blev sat ind af de angrebsprofilerne Joselu, Rodrygo og Brahim Díaz. Især sidstnævnte spillede en god kamp.

Stortalentet Arda Güler fik desuden Real Madrid-debut i kampen.

Real Madrid, der er forsvarende pokalmester, går dermed videre til ottendedelsfinalerne i turneringen.

Der var lagt op til, at det blev en ensidig affære. Og sådan blev det også.

Real Madrid-mandskabet viste allerede i indledningen af kampen, at det var det bedste hold. Især det tyrkiske stortalent Arda Güler var tæt på et spektakulært comeback efter sin langtidsskade, da han bragede et frispark på stolpen.

Første halvlegs højdepunkt forblev Güler og tyrkerens høje niveau, da Arandina holdte stand trods stor Real Madrid-dominans.

I begyndelsen af anden halvleg fik Arandina noteret sig for sit første forsøg i kampen, men derefter tog Real Madrid igen styringen.

Brahim Díaz kom fem minutter efter pausen til et skudforsøg, der gik snært forbi mål. Og netop Diaz fik Arandina problemer med. For kun tre minutter senere driblede han forbi to spillere og blev nedlagt i Arandina-feltet.

Dermed fik Real Madrid et straffespark, som Joselu eksekverede med stor sikkerhed.

Det fik Madrid-holdet i gang, og der gik kun et minut, før Brahim Díaz selv skød bolden i netmaskerne til 2-0 efter et kontraangreb.

Real Madrid fik også roligt spillet sejren hjem. Og i tillægstiden modtog indskiftede Rodrygo bolden i feltet, som den brasilianske kantspiller sparkede sikkert ind.

Arandinas hjemmepublikum fik dog lidt for pengene, for kort før slutfløjt skød den fungerende Real Madrid-anfører, Nacho, bolden i eget net til stor jubel.

I lørdagens tidligere Copa del Rey-kamp blev Martin Braithwaite og Espanyol slået ud af Getafe på et sent mål.

Topholdene i den spanske liga Atlético Madrid og Girona formåede ligesom Real Madrid at spille sig videre, da de vandt over Lugo og Elche.