Stefano Pioli hylder storspillende Rafael Leão efter sejr over PSG

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Stefano Pioli hylder storspillende Rafael Leão efter sejr over PSG

Rafael Leão var i hopla mod PSG.
Rafael Leão var i hopla mod PSG.GABRIEL BOUYS/AFP
Den til tider svingende portugisiske kantspiller Rafael Leão får stor ros med på vejen af AC Milans cheftræner, Stefano Pioli.

Det sker, efter at klubben tirsdag aften vandt 2-1 på hjemmebane over PSG i Champions Leagues gruppespil.

"Rafa (Rafael Leão, red.) skal gense sin præstation i aften, fordi det er kun op til ham, hvordan han præsterer," lyder det fra Pioli.

"Han viste i aften, at han har stor kvalitet ... Hvis vi alle spiller med den samme intensitet, kommer vi til at få meget succes."

Efter at Milan Skriniar havde bragt PSG foran efter ni minutter, kunne Leão med ryggen til mål udligne tre minutter senere med et flugtskud over sit eget hoved.

Det var blot en af flere imponerende aktioner fra Leão, der i kampen overstrålede den normalt iøjnefaldende PSG-stjerne Kylian Mbappe, der ikke gjorde et stort væsen af sig.

Leãos præstation stod i dyb kontrast til portugiserens seneste skuffende præstationer og var med til at genantænde AC Milans håb om at klare sig ud af gruppe F, der også tæller Newcastle og Borussia Dortmund.

Pioli er særdeles tilfreds med, at AC Milan genrejste sig fra et skuffende hjemmebanenederlag til Udinese i weekenden.

"Det var sådan en reaktion her, jeg forventede, fordi jeg kender mine spillere, jeg kender denne gruppe. De præsterede så godt med en fantastisk indstilling," siger han.

"Vi gjorde, hvad vi havde brug for at gøre ... Nu har vi brug for at blive mere konsistente. I dag giver os en bedre chance, og kampen mod Dortmund kommer til at blive afgørende."

Olivier Giroud scorede det afgørende mål for AC Milan efter 50 minutter.

Med to kampe tilbage i gruppespillet adskiller kun tre point gruppe F's førerhold, Borussia Dortmund, fra sidstepladsen Newcastle.