PSG er ikke besat af at vinde Champions League, siger manager Luis Enrique

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

PSG er ikke besat af at vinde Champions League, siger manager Luis Enrique

Luis Enrique blev indsat som PSG-manager i sommer.
Luis Enrique blev indsat som PSG-manager i sommer.Reuters
En besættelse af at vinde Champions League ville kun skade Paris St Germain, sagde manager Luis Enrique (53) forud for Ligue 1-holdets gruppespilskamp mod Borussia Dortmund.

PSG har været den mest succesfulde klub i Frankrig, siden Qatar Sports Investments tog over i 2011, og har vundet ligaen ni gange. De har også haft succes i Frankrigs hjemlige pokalturneringer, men har ikke formået at vinde Champions League.

De franske mestre genoptager jagten på det flygtige trofæ på tirsdag, hvor de møder Dortmund i åbningskampen i en svær gruppe - som også tæller engelske Newcastle United og de syvdobbelte vindere AC Milan fra Italien.

"Når en klub er besat af noget, er det aldrig et godt tegn. Man skal have ambitioner, men besættelse virker ikke i noget område af livet," sagde Luis Enrique til journalister mandag forud for kampen på Parc des Princes.

"Man er nødt til at vente og se, hvordan det går, fodbold er en vidunderlig sport, alle resultater er mulige.

"Man kan spille en fantastisk kamp og tabe, spille dårligt og vinde. Som klub spiller vi alle turneringer for at vinde dem, det er målet. Det er meget ambitiøst, men det er nødvendigt."

Forsvarsspilleren og klubkaptajnen Marquinhos (29) var enig med sin manager og sagde: "Champions League er ikke en besættelse, der er ikke noget pres.

"Vi arbejder, fordi vi er konkurrenter, og klubben er fast besluttet på at vinde alle turneringer, også denne. Vi kender vejen, den er lang.

"Vi må tage det skridt for skridt, det er en meget svær turnering at gå efter."

PSG, der ligger nummer fem i Ligue 1 med otte point efter fem kampe, har haft en blandet start under Luis Enrique og har kun vundet to af deres fem ligakampe.

De blev slået 3-2 af Nice i fredags, men Luis Enrique sagde, at op- og nedturene i den tidlige del af hans embedsperiode var helt normale.

"Der er en masse information at give videre, ideer og koncepter, som spillerne skal assimilere. Jeg har oplevet holdet som meget modtageligt," siger spanieren.

"Fansene er utrolige. Deres støtte er storslået, selv når resultaterne ikke er i top.

"Jeg har allerede denne erfaring, denne proces, der tager tid... Jeg føler mig rolig, der vil komme god fodbold og gode resultater, det er jeg sikker på. "