Rundens hold i Champions League: Se Flashscore's 11 udvalgte

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rundens hold i Champions League: Se Flashscore's 11 udvalgte

Jude Bellingham tiltrækker sig opmærksomhed i Real med vidunderlige mål og assists.
Jude Bellingham tiltrækker sig opmærksomhed i Real med vidunderlige mål og assists.AFP/Flashscore
Anden spillerunde i UEFA Champions League 2023/24 er overstået. Det er tid til at kigge på de bedste elleve spillere, som har fortryllet os særligt i løbet af de sidste to aftener. Vores valg er baseret på vores interne ratingsystem, som tager højde for adskillige individuelle kampstatistikker - såsom mål, skud på mål, succesfulde afleveringer, vundne dueller.

De bedste 11 fra anden spillerunde i UEFA Champions League:

2. kampdag i UEFA Champions League 2023/24: De bedste elleve.
2. kampdag i UEFA Champions League 2023/24: De bedste elleve.Flashscore

Målmand:

Marc-André ter Stegen (FC Barcelona)

Et stabilt forsvar var det store trumfkort for FC Barcelona i den svære udekamp i Porto. Marc-André ter Stegen holdt buret rent i 1-0-sejren og var overbevisende med fem fine redninger. Bortset fra Milan er Barca det eneste hold i den nuværende CL-turnering, der ikke har lukket mål ind.

Forsvar:

Midterforsvar: Davinson Sanchez, (Galatasaray)

Galatasarays 3-2-sejr over Manchester United på Old Trafford var enormt overraskende. Davinson Sanchez var i en af de mest fremtrædende tirsdag aften. Colombianeren imponerede med to blokerede skud, en assist og 46 succesfulde afleveringer.

Midterforsvarer: Fabian Schär, (Newcastle)

Fabian Schär scorede et drømmemål til slutresultatet 4-1 og sikrede Newcastle United en klar sejr over PSG. Allerede inden da var schweizeren ekstremt iøjnefaldende og vandt alle de dueller, han gik ind i.

Fabian Schär var man of the match i 4-1-sejren over PSG.
Fabian Schär var man of the match i 4-1-sejren over PSG.AFP

Midterforsvarer: Sikou Niakate (Braga)

I sin blot anden Champions League-kamp leverede Bragas Sikou Niakate en fantastisk præstation mod Union Berlin. 91,7 procent af hans afleveringer blev modtaget, hvilket taler for sig selv. Braga kom bagud 2-0 og vandt 3-2 - Niakate satte gang i det portugisiske holds comeback med målet til 1-2.

Midtbane:

Defensiv midtbane: Matias Vecino (Lazio)

Matias Vecino skiftede fra Inter til Lazio i 2022. Siden da har uruguayaneren ikke altid haft det nemt i Rom, hvor han ofte har siddet på bænken. Men i Lazios 2-1-sejr på Celtic Park var den 32-årige uden tvivl den bedste spiller på banen. Et mål, en afleveringsprocent på 94,4%, to erobringer - det er noget at være stolt af.

Højre midtbane: Bruma (Braga) 

Bruma chokerede Union Berlin med et magisk skud, da han i det 51. minut fra lang afstand drejede bolden perfekt op i det lange hjørne. Den 28-årige blev engang hyldet som et "wonderkid", og nu ved vi hvorfor. Med sine drible- og afleveringsevner udgjorde han også en stor udfordring for Unions kompakte forsvar.

Central midtbane: Jude Bellingham (Real Madrid)

Vi er ved at løbe tør for superlativer for den unge englænder. Hvem havde troet, at Jude Bellingham ville eksplodere på denne måde i Real? Englænderen scorede et fantastisk solomål i Reals 3-2-sejr i Napoli og lagde op til Reals første mål med en smart aflevering til Vinicius Jr.

Central midtbane: Phil Foden (Manchester City)

Manchester Citys bredde i truppe er fortsat skræmmende. I onsdagens 3-1-sejr over RB Leipzig var Phil Foden voldsomt stærk for Pep Guardiolas tropper. Den 23-årige scorede det vigtige mål til 1-0 og havde flere chanceskabende afleveringer.

Venstre midtbane: Brais Mendez (Real Sociedad)

Det blev til et mål og en assist for Brais Mendez, da Sociedad fejrede deres første sejr i UEFA Champions League i 20 år. Brais Mendez spillede en hovedrolle i 2-0-sejren over RB Salzburg. Østrigerne kunne slet ikke få fat i Mendez tirsdag aften.

Angreb:

Angriber: Alvaro Morata (Atletico Madrid)

Alvaro Morata har efterhånden spillet mange steder, og det er ikke i alle klubber, at han har vist sit fulde potentiale. Men den dygtige frontløber passer perfekt til Atletico Madrids krævende spillestil. I otte turneringskampe i 2023/24 har Morata allerede scoret syv mål. Han scorede to gange i 3-2-sejren over Feyenoord. Historisk set er der ikke mange spaniere, der har været så produktive som den 30-årige spids.

Angriber: Mikel Oyarzabal (Real Sociedad)

Den tredje spanier i på rundens hold er Mikel Oyarzabal. Som anfører førte han sit hold til en historisk triumf i Salzburg. Den 26-årige var helt fænomenal i kampen, og statistikkerne lyver ikke: et mål, tre skud og to chanceskabende afleveringer og fem boldberøringer i modstanderens straffesparksfelt.