Real Madrid kæmper sig forbi Braga og topper gruppe C, mens Napoli besejrer Union Berlin

Jude Bellingham fejrer sit mål for Real Madrid.
Jude Bellingham fejrer sit mål for Real Madrid.AFP
Real Madrid sikrede sig den tredje sejr i træk i UEFA Champions League med en hårdt tilkæmpet 2-1-triumf over Braga. Resultatet udvider Los Blancos' imponerende sæsonstart til kun ét nederlag i de første 13 kampe i alle turneringer (W11, D1).

Efter at have rejst sig fra et tomålsunderskud og besejret Union Berlin i kamp nummer to, vidste Braga, at der var brug for en lige så imponerende præstation mod et stjernespækket Madrid-hold, som lå øverst i gruppe C med en perfekt statistik fra deres to første gruppekampe.

Værterne kom godt fra start med masser af boldbesiddelse på Madrids banehalvdel, men det var de 14-dobbelte vindere, der fik hul på bylden i det 17. minut, da Vinicius Junior med fremragende fløjspil satte Rodrygo op til en opportunistisk afslutning fra seks meter.

Bevæbnet med momentum så Los Blancos ud til at presse deres fordel hjem i den den halve time, men Vinicius Jr så to forsøg godt reddet af Matheus i Braga-målet, da det portugisiske hold holdt deres deficit nede på kun et enkelt mål.

Det gav Artur Jorges mænd lidt opmuntring, da pausen nærmede sig, og Ricardo Horta var tæt på at udligne, da hans skud mod mål blev blokeret af Antonio Rudiger.

Vigtig kampstatistik
Vigtig kampstatistikFlashscore

Carlo Ancelottis mandskab kom flyvende ud af starthullerne i begyndelsen af anden halvleg, men Matheus stod igen fremragende og afværgede stærke forsøg fra Jude Bellingham og Eduardo Camavinga.

På trods af de brændte chancer blev Madrids vedholdenhed endelig belønnet efter en time, da Bellingham modtog en smart aflevering fra Vinicius Jr. og afsluttede klinisk i det nederste hjørne.

Braga lod sig ikke afskrække og reducerede blot to minutter senere ved Alvaro Djalo, som sparkede bolden i mål efter godt forarbejde fra Simon Banza - og dermed var der lagt op til en interessant slutfase på 25 minutter.

Braga var tæt på at udligne til sidst, da Horta blev afvist af Kepa Arrizabalaga, men det viste sig at være værternes bedste mulighed for at redde et dramatisk point, da gæsterne holdt stand og sikrede sig en hårdt fortjent sejr og dermed fortsatte deres 100% start på sæsonen.

Jorges mænd vil være desperate for at komme tilbage i den omvendte kamp i fjerde spillerunde, da de rejser til Bernabeu med tre point ned til de to øverste i gruppe C.

Flashscore Kampens spiller: Vinicius Junior (Real Madrid)

Se alle kampstatistikkerne her.

Napoli vinder over Union Berlin

Napoli slog Union i Berlin
Napoli slog Union i BerlinAFP

I aftenens anden gruppe C-kamp slog Napoli Union Berlin med 1-0 takket være et mål i anden halvleg af Giacomo Raspadori.

Se alle kampstatistikkerne og en fuld rapport her.

Stillingen i gruppe C efter tre runder
Stillingen i gruppe C efter tre runderFlashscore

I aftenens sene kamp i Gruppe D vandt Real Sociedad også på udebane, da de slog Benfica 1-0 i Lissabon og rykkede op på førstepladsen foran Inter på målforskel.