Rønnow er meget bitter, men stolt efter CL-debut mod Real

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rønnow er meget bitter, men stolt efter CL-debut mod Real

Rønnow stod fremragende mod Real.
Rønnow stod fremragende mod Real.AFP
Både Frederik Rønnow og Union Berlin debuterede onsdag i Champions League og var tæt på et stort resultat.

Ude mod turneringens mest vindende og erfarne klub stod det således 0-0 indtil tillægstiden, hvor engelske Jude Bellingham fik bugseret en løs bold over stregen til slutresultatet 1-0.

"Det var naturligvis meget bittert. Det var en meget god præstation i hele kampen. Selvfølgelig er vi kede af det, men vi er også lidt stolte," siger Rønnow ifølge det tyske nyhedsbureau dpa.

Den 31-årige danske landsholdsreserve havde en håndfuld gode indgreb, men blev fanget væk fra sin streg, da Bellingham gjorde sig selv til matchvinder.

Den 20-årige englænder har scoret seks mål i seks kampe for Real Madrid, og flere af dem har som den mod Union Berlin været sene, kampafgørende træffere.

"At score i sidste minut er indgroet i klubtrøjens ånd. Aldrig at give op", siger Real Madrid-træner Carlo Ancelotti ifølge AFP.

Italieneren mener ikke, at Bellinghams succes er helt tilfældig.

"Han har store kvaliteter, og det lader til, at held er en af dem, for målet kom efter en returbold. Men han var der. Han kommer fra dybt i banen, og han er mere på end andre. Han har den evne, og den drager han nytte af", siger Ancelotti.

I gruppens anden kamp slog Napoli på udebane Braga med 2-1 efter et sent selvmål. Jesper Lindstrøm så hele den kamp fra Napolis bænk.