Presset Edin Terzic satser på avancement til Dortmund: Vi er her ikke for sjov

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Presset Edin Terzic satser på avancement til Dortmund: Vi er her ikke for sjov

Terzic taler til medierne
Terzic taler til medierneAFP
Borussia Dortmund mener det alvorligt i Champions League, sagde træner Edin Terzic (41) mandag forud for deres ottendedelsfinale mod PSV Eindhoven.

"Vi er her ikke for at have det sjovt, vi vil videre," sagde Terzic på pressemødet i Eindhoven før kampen og tilføjede, at han var "meget optimistisk" om, at angriberen Donyell Malen ville vende tilbage fra sin skade tirsdag aften.

Avancement mod en modstander uden for de fem bedste ligaer er et must for Terzic, som med nød og næppe undgik en fyreseddel under et krisemøde i Dortmund i december.

Men Dortmund har haft det svært i Bundesligaen.

Efter at have tabt sidste sæsons titel på målforskel på sæsonens sidste dag, ligger Dortmund på fjerdepladsen, 17 point efter førerholdet Leverkusen og med et enkelt point op til den sidste Champions League-kvalifikationsplads.

PSV er på den anden side ubesejret i Eredivisie og har kun tabt fire point i 22 kampe under den tidligere Dortmund-manager Peter Bosz.

"Vi har stor respekt for PSV, de er utroligt selvsikre.", lyder det fra Terzic.

I Europa har Dortmund imponeret og vandt en Champions League-gruppe, der indeholdt Paris Saint-Germain, AC Milan og Newcastle.

Malen, som gik glip af weekendens kamp, skiftede fra PSV til Dortmund i 2021.

Det bliver en aften med gensyn, når Bosz står over for den klub, der gav ham mindre end en halv sæson, før han blev fyret i 2017.

"Det var en ret kort periode, og det er mere end seks år siden. Jeg er nødt til at grave dybt i min hukommelse," sagde han.

Bosz, som havde en periode på to et halvt år i Bayer Leverkusen efter at have forladt Westfalenstadion, sagde, at de fleste af de spillere, han trænede i Dortmund, ikke længere var der.

"Jeg glæder mig mest til at se de folk, der stadig er der, som Marco Reus, men især Julian Brandt - ham kender jeg fra Leverkusen.

"Han er en rigtig god spiller. Jeg er glad for at se ham igen. Jeg håber ikke, han spiller mod os."