Juventus styrker CL-kandidatur med hårdt tilkæmpet sejr

Leandro Paredes jubler over sin scoring
Leandro Paredes jubler over sin scoringPhoto by Marco BERTORELLO / AFP
Efter fem kampe i træk uden sejr smagte Juventus onsdag igen sejrens sødme.

Det var dog ikke uden problemer, at storholdet hjemme slog Lecce med danske Morten Hjulmand som anfører med 2-1 og dermed styrkede sit kandidatur til en plads i næste sæsons Champions League.

I en yderst underholdende første halvleg fik begge mandskaber annulleret en scoring for offside, ligesom Lecce fik udlignet til 1-1 på et straffespark, inden Juventus-topscorer Dusan Vlahovic kort før pausen på fremragende vis flugtede et indlæg i kassen.

2-1 blev også kampens resultat efter en anden halvleg, hvor Lecce i perioder pressede godt på for en udligning.

Flashscores karakterer efter kampen
Flashscores karakterer efter kampenFlashscore

Atalanta slog andetsteds nedrykningstruede Spezia 3-2 på hjemmebane med den danske landsholdsprofil Joakim Mæhle som aktør i 93 minutter, inden han blev skiftet ud.

Også landsholdskometen Rasmus Højlund skulle have været i startopstillingen for Atalanta, men ifølge flere italienske medier blev han skadet under opvarmningen og tilbragte i stedet kampen på bænken.

Juventus og Atalanta er henholdsvis nummer to og fire i Serie A-tabellen efter deres sejre, men det kan ændre sig senere onsdag, når runden fortsætter med blandt andre Lazio, Milan og Inter i aktion.

Førerholdet Napoli skal først på banen igen torsdag - ude mod Udinese - men kan allerede onsdag matematisk sikre sig sit første mesterskab siden 1990.

Det sker, hvis Lazio ikke slår Sassuolo på hjemmebane.