Islændinge ligner FCK's modstander i CL-kvalifikationen

Islændinge ligner FCK's modstander i CL-kvalifikationenProfimedia
Det islandske mesterhold Breidablik ligner FC Københavns første modstander i Champions League-kvalifikationen.

I hvert fald tog holdet tirsdag aften første stik, da det på udebane dystede med de irske mestre fra Shamrock Rovers.

Den rutinerede forsvarsspiller Damir Muminovic blev matchvinder i en 1-0-sejr, da han kort før pausen klaskede bolden hårdt i nettet efter en frisparkskombination.

Breidablik var generelt bedst i første halvleg, mens Shamrock Rovers i anden halvleg havde den største mulighed.

For Shamrock var det første opgør i kvalifikationen, mens Breidablik i juni var igennem en miniturnering om overhovedet at være med i første runde.

Her tævede islændingene Tre Penne fra San Marino 7-1 og siden Buducnost fra Montenegro 5-0.

Returkampen på Island spilles i næste uge.

FCK skal som udgangspunkt møder den samlede vinder på udebane først. Det opgør skal spilles enten 25. eller 26. juli. Ugen efter venter returopgøret i Parken.

FC København brugte sin tirsdag på at spille testkamp mod Schalke 04, der netop er rykket ud af Bundesligaen. Og FCK vandt 2-0 på mål af Diogo Goncalves og Roony Bardghji i opgøret på klubbens træningslejr i Østrig.

Det var mesterholdets anden testkamp i opstarten.

Tidligere er Silkeborg blevet slået 2-1. Fredag venter Viktoria Plzen i tredje testkamp, ligesom også Næstved er på programmet, inden FCK 22. juli tager hul på sit titelforsvar med en udekamp i Lyngby.