Jordan Larsson og FCK bytter en lejeaftale ud med en permanent 4-årig aftale

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jordan Larsson og FCK bytter en lejeaftale ud med en permanent 4-årig aftale

Jordan Larsson og FCK bytter en lejeaftale ud med en permanent 4-årig aftale
Jordan Larsson og FCK bytter en lejeaftale ud med en permanent 4-årig aftaleMathias Sørensen, FCK.DK
Svenskeren spillede sig i foråret til en fast aftale med de københavnske Double-vindere.

6 mål i 16 kampe gjorde, at FC København har valgt at tilbyde Jordan Larsson en langvarig kontrakt. Københavnerne er enige med Schalke 04 og glæden er stor hos både Larsson og FC København.

“Vi er meget tilfredse med, at Jordan bliver i FCK og ser sin fremtid hos os. Det har været en prioritet for os at få det på plads hurtigst muligt og på en fornuftig måde. Han er en spiller med internationalt snit og evnen til at afgøre kampe, mens han også fra dag et har passet perfekt ind i truppen med sin personlighed”, siger sportschefen Peter Christiansen til klubbens hjemmeside.

Cheftræner Jacob Neestrup har af flere omgange gjort det klart, at han gerne ville fortsætte samarbejdet med Larsson. Derfor er Neestrup også meget tilfreds med at kunne råder over den alsidige svensker i fire år mere.

“Jordan er en stor offensiv kapacitet for os, der giver flere muligheder offensivt med sin alsidighed. Han er hurtig, stærk relationelt og så kan han lave mål, og det har været vigtigt for os, at vi kan beholde en spiller, der allerede har bevist, at han passer godt ind på holdet, i klubben og i byen. Jeg tror meget på, at Jordan kun bliver stærkere for os og finder et godt fundament her”, siger Jacob Neestrup.

Jordan Larsson i Superligaen
Jordan Larsson i SuperligaenFlashscore

Efter en kort indkøringsperiode løsnede tingene sig for Jordan Larsson i FCK. Målene og selvtilliden kom langsomt til syne og nu skal Larsson hjælpe med at spille FC København til Champions League. Tidligere i karrieren har Larsson været vidt omkring i mange lande og mange klubber. Nu glæder den 25-årige angriber sig til mere stabilitet.

“Jeg har følt mig hjemme og velkommen her lige fra jeg kom. Alle - og ikke mindst fansene tog fantastisk imod mig, og jeg mærkede med det samme, at det var et rigtigt godt match. For mig er FCK en stor klub med internationale ambitioner, og jeg vil gøre alt for at hjælpe klubben og byen til at indfri dem. Jeg nyder at være en del af holdet og være i København, og jeg føler, at jeg har fundet fodfæste efter et par udfordrende år i min karriere. Det giver mig stor motivation og lyst til at give alt for FCK”, siger Larsson i forbindelse med offentliggørelsen af kontrakten.