FC København-sportschef holder døren åben for Mohamed Daramy og Jordan Larsson

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
FC København-sportschef holder døren åben for Mohamed Daramy og Jordan Larsson
FC København-sportschef holder døren åben for Mohamed Daramy og Jordan Larsson
FC København-sportschef holder døren åben for Mohamed Daramy og Jordan Larsson
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
FC Københavns sportschef, Peter Christiansen, har planer om at forstærke truppen til den kommende sæson. Og meget gerne tidligt i sommerens transfervindue.

Det danske mesterhold skal spille kvalifikationskampe til Champions League i midten af juli, så der er ingen tid at spilde.

En af de oplagte muligheder for at agere hurtigt er at forlænge aftalen med angriberen Jordan Larsson, der har været udlejet fra Schalke 04 til FCK i foråret med succes.

"Jordan Larsson vil rigtig gerne blive, og vi vil gerne beholde ham. De snakke har foregået over noget tid. Den proces er i fuld gang og har været det i noget tid," siger Peter Christiansen.

Så sent som søndag middag sad sportschefen og forhandlede med Jordan Larsson, og FCK-sportschefen melder om en god dialog mellem parterne.

"Jeg forventer ikke noget, men jeg håber, at vi kan fortsætte samarbejdet," siger Peter Christiansen.

Sværere ser det ud med Mohamed Daramy, som står til at skulle tilbage til Ajax efter en sæson i FCK som lejesvend. FCK holder dog døren åben lige til det sidste.

"Jeg drømmer, ligesom I bør gøre i pressekorpset. Daramy er jo en gave til den her liga og til den her fodboldklub."

"Så hvis vi bare har en minimal mulighed, kommer jeg til at vente på ham og have en plads åben til ham," siger Peter Christiansen.

Daramy har lige nu en plan om at skulle tilbage til Amsterdam og kæmpe for en plads på det hollandske storhold.

"Han har været ret tydelig omkring, at han gerne vil tilbage og måle sig af i Ajax, men der skal også være plads og spilletid til ham, og det skal han arbejde hårdt for," vurderer Peter Christiansen.

FCK medregner også, at skadede spillere som Nicolai Boilesen og David Khocholava er på vej tilbage, mens Andreas Cornelius også forventes at komme op i fulde omdrejninger i næste sæson.

"Vi skal huske, at vi får mange spillere tilbage fra skader. Når vi får folk tilbage, står vi allerede der i en stærkere og skarpere udgave."

"Men vi har en idé om, at vi kan lave lidt justeringer, så vi kan blive endnu bedre," siger Peter Christiansen.

Det er et arbejde, sportschefen og træner Jacob Neestrup allerede er i fuld gang med. Det er ikke noget, der først starter nu.

"Der er altid snak om, at nu kommer der et transfervindue, og så får jeg travlt. Men det er et løbende arbejde, som kører hele tiden. Jeg har allerede haft en masse gode snakke med Neestrup om, hvordan sommeren kan se ud."

"Vi ved godt, at vi ikke kan styre det hele selv, men når vi nu har en Champions League-kvalifikation, er det klart, at der er nogle ting, vi gerne vil have på plads tidligt. Men vi føler, vi er et godt sted," siger han.