Spillede med Laudrup: Romario overvejer comeback for barndomsklub i en alder af 58 år

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Spillede med Laudrup: Romario overvejer comeback for barndomsklub i en alder af 58 år
Romário i sin korte optræden for América i 2009.
Romário i sin korte optræden for América i 2009.AFP
Romário, der blev verdensmester med Brasilien i 1994 og var del af en hyperfarlig duo Barcelona sammen med Michael Laudrup og Hristo Stoichkov, kan i en alder af 58 være på vej til at sparke liv i karrieren igen.

Baixinho, som han kaldes i Brasilien, har skrevet under på en kontrakt med América, klubben i Rio de Janeiro, hvor han har været præsident siden begyndelsen af året. Da han nu er registreret, vil Romário modtage en minimumsløn, som vil blive doneret til holdet. 

Sidste gang Baixinho spillede for América var i 2009. Romário arvede sin hengivenhed for klubben fra sin far, Edevair, som døde i 2008.

Det går ikke så godt for América i øjeblikket, men Romario har lovet at få holdet tilbage på sporet, og den første udfordring bliver Campeonato Carioca da Série A2, som starter den 18. maj.

Romário har efter sigende ikke mistet formen siden afslutningen af sin fodboldkarriere. Han deltager i peladas i weekenden og i footvolley-mesterskaber.

Det er endnu ikke klart, hvordan Romario skal bruges på banen América, hvilket sakal besluttes af Marcus Alexandre, klubbens nuværende træner. Romarinho, Romários søn, spiller også for América.