Werder Bremen skaber lidt luft ned til stregen: Marvin Ducksch dobbelt målscorer

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Werder Bremen skaber lidt luft ned til stregen: Marvin Ducksch dobbelt målscorer

Marvin Ducksch fejrer sit mål for Werder Bremen.
Marvin Ducksch fejrer sit mål for Werder Bremen.Profimedia
Werder Bremen lettede deres bekymringer om nedrykning ved at kæmpe sig til en 2-1-sejr over Stuttgart på Weserstadion, og dermed få deres første sejr i otte Bundesliga-kampe.

Gæsterne kom flyvende ud af starthullerne, da de forsøgte at cementere deres Champions League-aspirationer, via en tidlig chance fra Deniz Undav, men Michael Zetterer nappede den tyske landsholdsspillers lave forsøg.

På trods af deres dårlige placering i ligaen, lod Bremen sig ikke overvælde af modstanderne, og forsøgte at sætte deres eget præg på kampen, og deres anstrengelser blev belønnet kort efter.

Nick Woltemade så ud til at være på vej mod mål med kun keeperen tilbage, da han blev nedlagt af Jamie Leweling, hvilket gav dommer Robert Schroder den nemme beslutning at pege på straffesparkspletten. Marvin Ducksch trådte roligt frem, og sendte bolden ind i Alexander Nübels mål og gav værterne føringen.

Leweling forsøgte at gøre det godt igen lige efter pausen med et skud fra distancen, men hans blokerede forsøg kunne ikke ryste Bremen-forsvaret, selvom det var et tegn på, at Stuttgart ville øge presset på deres modstandere.

Presset blev næsten belønnet lige før pausen, da Undav sprang over sin markør for at møde et fint indlæg fra venstrekanten, men angriberen kunne ikke holde sit hovedstød nede, da det ramte overliggeren.

Statistik for kampen
Statistik for kampenFlashscore

Romano Schmid sørgede for, at Riversiders fik den perfekte start på anden halvleg, da hans smarte aflevering gjorde det muligt for Ducksch at slå en firsttimer forbi Nubel, hvilket fordoblede værternes føring. 

De to hold fortsatte med at udveksle muligheder efter målet, indtil Die Roten endelig fik deres livline gennem den vedholdende Undav.

Indskiftede Chris Fuhrich snoede sig fri på venstrekanten, før han sendte et fladt indlæg ind i et overfyldt felt, hvor Undav kom i den heldige position at prikke bolden over stregen.

Det mål betød et skift i momentum, da Stuttgart lagde pres på værternes forsvar i håb om at finde en udligning.

Men Bremen holdt tappert stand og rykkede en plads op til 11. pladsen, men endnu vigtigere åbnede de et hul på otte point ned til nedrykningsstregen.

I mellemtiden missede Stuttgart chancen for at rykke 10 point fra Borussia Dortmund på femtepladsen og må vente et par uger mere på at bekræfte deres tilbagevenden til Champions League for første gang i 14 år.

Flashscore Kampens spiller: Marvin Ducksch (Werder Bremen)

Spillerbedømmelser
SpillerbedømmelserFlashscore

Tjek alle kampstatistikkerne med Flashscore.