Xabi Alonso bekymret for at fans vil ødelægge Tysklands bedste bane i mesterskabskabsjubel

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Xabi Alonso bekymret for at fans vil ødelægge Tysklands bedste bane i mesterskabskabsjubel

Werkself-fansene kan allerede gøre sig klar til at fejre.
Werkself-fansene kan allerede gøre sig klar til at fejre.AFP
Bayer Leverkusen træner Xabi Alonso opfordrede fredag til at tilskuerne bliver siddende på deres pladser og ikke løber ind på banen for at fejre klubbens første tyske mesterskab nogensinde, hvis de formår at slå Werder Bremen på hjemmebane.

Banen er også en del af succesen: "Vi har brug for en god bane for at spille godt, det vigtigste er, at vi kan fejre det. Det fortjener fansene. Men derefter vil banen forhåbentlig være god. Vi har stadig et par kampe tilbage, forhåbentlig også i Europa League," sagde den 42-årige.

Hjemmekampene i sæsonens slutspurt mod VfB Stuttgart den 27. april og FC Augsburg (18. maj) vi få mindre betydning, hvis mesterskabet blev vundet tidligt, men ikke en mulig semifinale i Europa League.

Banen på BayArena er et stort aktiv for den dominerende boldbesiddende fodbold under Alonso. Hybridbanen, som blev anlagt i sommeren 2020 for omkring 1 million euro og koster omkring 800.000 euro om året at vedligeholde ifølge Bild, vandt den tyske fodboldligas (DFL) "Pitch of the Year"-pris for anden gang i træk i august sidste år og er igen i år højt vurderet.

"Vores bane er et stort aktiv, og det skal den blive ved med at være resten af sæsonen," siger Simon Rolfes til Bild - og sportsdirektøren beder også sine egne fans om at feste på tilskuerpladserne efter slutfløjtet, hvis det skulle komme så vidt.