Oliver Kahn nægter at smide håndklædet i ringen: "Det er ikke slut, før der bliver fløjtet af i Köln".

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Oliver Kahn nægter at smide håndklædet i ringen: "Det er ikke slut, før der bliver fløjtet af i Köln".

Oliver Kahn med en krigserklæring: "Det er ikke slut, før fløjten lyder i Köln".
Oliver Kahn med en krigserklæring: "Det er ikke slut, før fløjten lyder i Köln".Profimedia
Fremad, altid fremad! Oliver Kahn afskriver ikke mesterskabstitlen til Bayern München endnu. "Jeg er dybt skuffet over, at vi opgav en kæmpe chance for at blive tyske mestre på egne præmisser", sagde direktøren efter 1-3 (1:0) i topkampen mod RB Leipzig.

Kahn sagde trods alt, at han som professionel "allerede havde oplevet mange mesterskaber, som Bayern vandt på sidste spilledag". Denne gang ser det dog sort ud for mestrene over de sidste ti år: Borussia Dortmund kan gå forbi Bayern med en sejr hos FC Augsburg på søndag aften - og vil dermed være foran inden sæsonfinalen.

"Det er bittert," understregede Kahn, "nu har vi det ikke længere i vores egne hænder. Men det er "ikke slut endnu: Det er slut, når dommeren fløjter kampen af i Köln." FC Bayern spiller mod 1. FC Köln på sidste spilledag men Dortmund tager imod FSV Mainz 05 i egen hule.

Mod Leipzig savnede Kahn især den tidligere Bayern-vinder mentalitet. "Man har følelsen af, at alting falder sammen, når der bliver indkasseret et mål, når vi får modstand. Jeg havde ikke følelsen af, at vi komme med et stort modsvar," sagde han. "Og vi stillede ikke ligefrem intelligent op."