Leverkusens sportsdirektør forventer at Florian Wirtz og Granit Xhaka bliver i klubben

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Leverkusens sportsdirektør forventer at Florian Wirtz og Granit Xhaka bliver i klubben

Wirtz (i midten) og Xhaka (th) er indstillet på at blive i Leverkusen.
Wirtz (i midten) og Xhaka (th) er indstillet på at blive i Leverkusen.Profimedia
Florian Wirtz (20) og Granit Xhaka (31) bliver begge hos de nyslåede Bundesliga-mestre Bayer Leverkusen efter sommerferien, sagde sportsdirektør Simon Rolfes mandag.

Leverkusen vandt den første ligatitel i deres 120-årige historie med en 5-0-sejr over Werder Bremen i søndags, hvor Wirtz scorede hattrick, og Xhaka også scorede et mål.

Den overraskende titel, som brød Bayern Münchens 11 år lange herredømme på den tyske liga, førte til spekulationer om, at flere spillere kunne forlade klubben, herunder Wirtz.

I et interview med Spiegel, der blev offentliggjort mandag, dagen efter Leverkusens titeltriumf, sagde Rolfes: "Granit bliver, Florian også."

Wirtz, der betegnes som en fremtidig stjerne i fodbold, får følgende skudsmål.

"Han er en figur, som folk kan identificere sig med. Med sit gåpåmod og sin viljestyrke er han en meget speciel og vigtig spiller for fremtidige succeser", lyder det fra Rolfes.

Xhaka som kom til Leverkusen fra Arsenal før sæsonstart, spillede flere minutter end nogen anden spiller i ligaen for Alonsos hold.

Leverkusen havde kun to store titler i klubbens historie før søndag, men er på vej mod en fornem triple.

Xabi Alonsos hold er stadig ubesejret efter 43 kampe, er i den tyske pokalfinale og fører 2-0 efter det første opgør i Europa League-kvartfinalen mod West Ham, hvor returopgøret spilles i London på torsdag.

Rolfes udelukker store ændringer til sommer.

"Hvis vi foretager store ændringer til sommer, vil det kun være for at hente topfolk som Granit, der er stamspillere," sagde han.