Franz Beckenbauer begravet i München - mindehøjtidelighed på Allianz Arena

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Franz Beckenbauer begravet i München - mindehøjtidelighed på Allianz Arena

Opdateret
Franz Beckenbauer blev begravet i familiegraven.
Franz Beckenbauer blev begravet i familiegraven.Profimedia
Franz Beckenbauer blev fredag begravet på kirkegården Perlacher Forst i München med deltagelse af den nærmeste familie. Det skriver avisen Bild. Beckenbauer, som døde i søndags i en alder af 78 år, blev begravet i familiegraven sammen med sine forældre Antonie og Franz.

I næste uge (19. januar, kl. 15) afholder rekordmestrene Bayern München en mindehøjtidelighed for det afdøde klubikon på Allianz Arena. Münchens Bundesliga-kamp mod TSG Hoffenheim fredag aften kl. 20.30 vil også være dedikeret til kejserens minde.

Talrige hyldester

Som på alle tyske stadioner vil Franz Beckenbauer blive mindet i München i denne weekend med et minuts stilhed, og spillerne på begge hold vil også bære sørgebind.

Som klubben annoncerede i fredags, vil Bayern-profilerne varme op med det ikoniske nummer 5 og bære en særlig trøje med påskriften "Danke Franz" under kampen. Efter kampen vil trøjerne blive signeret og bortauktioneret. Alle indtægter vil gå til Franz Beckenbauer Foundation.

FC Bayern ved, hvordan man ærer Beckenbauer.
FC Bayern ved, hvordan man ærer Beckenbauer.Profimedia

Som i de foregående dage vil Allianz Arena være oplyst med "Danke Franz"-bogstaver. Beckenbauers sang "Gute Freunde" ("Gode venner") vil blive spillet, når holdet går på banen, og når München-holdet scorer et mål, og der vil blive vist scener fra verdensmesteren fra 1974 som spiller og verdensmesteren fra 1990 som træners liv på skærmene. FC Bayern har dertil inviteret mange af kejserens nærmeste.