Nigerias angrebsstjerne klarmeldt til AFCON-semifinale

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nigerias angrebsstjerne klarmeldt til AFCON-semifinale

Victor Osimhen reagerer efter at have pådraget sig en skade under kvartfinalen i Africa Cup of Nations 2024 mellem Nigeria og Angola.
Victor Osimhen reagerer efter at have pådraget sig en skade under kvartfinalen i Africa Cup of Nations 2024 mellem Nigeria og Angola.AFP
Nigerias superstjerne Victor Osimhen er klar til at spille onsdagens semifinale i Africa Cup of Nations mod Sydafrika efter en skadespause, bekræfter holdet.

"Victor Osimhen er blevet erklæret fit og tilgængelig til semifinalen mod Sydafrika på onsdag. Han har sluttet sig til holdet i Bouake og har trænet med truppen i dag," sagde en talsmand for holdet til AFP tirsdag.

Napoli-angriberens tilstedeværelse havde oprindeligt set ud til at være tvivlsom, efter at han ikke fløj til Bouake fra Abidjan mandag sammen med resten af truppen på grund af ubehag i maven.

Nigerias Victor Osimhen var tvivlsom til AFCON-semifinalen mod Sydafrika.
Nigerias Victor Osimhen var tvivlsom til AFCON-semifinalen mod Sydafrika.AFP

Den regerende Årets Spiller I Afrika missede også træningen mandag, efter at være blevet skiftet ud sent i Nigerias kvartfinalesejr over Angola i weekenden.

Landstræner Jose Peseiro havde været undvigende med hensyn til Osimhens chancer for at møde Sydafrika, da han blev spurgt på en pressekonference tidligere tirsdag.

"Jeg kan ikke svare lige nu, fordi det er et helbredsproblem. I eftermiddag ved jeg bedre, om han kan spille eller ej," sagde han.

Osimhen har været fremragende for Super Eagles i turneringen på trods af, at han kun har scoret ét mål, i deres indledende 1-1 kamp mod Ækvatorialguinea.