Nigeria åbner afrikansk mesterskab med skuffende deler

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nigeria åbner afrikansk mesterskab med skuffende deler

Nigeria åbner afrikansk mesterskab med skuffende deler
Nigeria åbner afrikansk mesterskab med skuffende delerPhoto by Issouf SANOGO / AFP
Nigeria fik langtfra den ønskede åbning på det afrikanske fodboldmesterskab, da holdet søndag skuffende måtte nøjes med 1-1 mod Ækvatorialguinea ved Africa Cup of Nations.

Det var ellers et massivt spilovertag, som Nigeria havde i den første gruppekamp, men det grønklædte mandskab formåede ikke at omsætte de mange chancer til en sejr.

Nigeria blev inden turneringens start regnet som en af favoritterne til at gå hele vejen, og holdet kan også mønstre flere velkendte navne i form af blandt andre stjerneangriberen Victor Osimhen fra Napoli og Brentfords Frank Onyeka, der har en fortid i FC Midtjylland.

Ækvatorialguinea og Nigeria er at finde i gruppe A, som ud over dem tæller værtsnationen Elfenbenskysten og Guinea-Bissau.

De to hold åbnede lørdag den afrikanske fodboldfest, da Elfenbenskysten sikkert sejrede 2-0 på hjemmebane.

Målt på chancer burde søndagens opgør også være endt i en sikker nigeriansk sejr, men sådan skulle det altså ikke gå.

Faktisk var det Ækvatorialguinea, der kom bedst fra start, da Iban Salvador efter lidt mere end en halv times fodbold udnyttede, at Nigeria snorksov i defensiven og bragte fodboldlilleputten i front.

Nigeria svarede dog hurtigt igen få minutter efter, da profilen Victor Osimhen headede udligningen i kassen.

Derfra var der et massivt Nigeria-overtag, men forhåndfavoritten formåede ikke at omsætte de mange chancer til et sejrsmål.