HSV var Påskens store tabere: Drømmen om oprykning fortoner sig i det fjerne

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

HSV var Påskens store tabere: Drømmen om oprykning fortoner sig i det fjerne

HSV spillede kun uafgjort hos Greuther Fürth.
HSV spillede kun uafgjort hos Greuther Fürth.AFP
HSV's længe ventede oprykning er endnu engang i fare, efter at klubben søndag spillede 1-1 Greuter Fürth og faldt ned på fjerdepladsen.

"Hvis vi vil til tops, er vi nødt til at vinde kampe," sagde Steffen Baumgart efter søndagens store skuffelse. 

Hamburger Morgenpost srev efter blamagen i Fürth:"Den store katastrofe i oprykningskampen kommer tættere og tættere på for HSV".

Indtil videre er Fortuna Düsseldorf foran HSV.
Indtil videre er Fortuna Düsseldorf foran HSV.Flashscore

Baumgart blev faktisk hentet ind som Tim Walters efterfølger netop for at forhindre den store katastrofe. Men mens St. Pauli, Kiel, Düsseldorf og Hannover alle havde noget at fejre i påsken, går det alt andet end godt i HSV under den 52-årige træner. Baumgarts hidtidige resultater er kun middelmådige: to sejre, en uafgjort og to nederlag.

Manglende udnyttelse af chancer giver hovedbrud

"Jeg så en kamp, som vi kunne have vundet - måske endda burde have vundet - takket være vores mange chancer," sagde Baumgart og kritiserede sit holds mangel på chancer. "Men hvis du ikke gør det til 2-0, forbliver modstanderen i kampen. Så vi fik kun ét point, og det må vi leve med. Vi får se, hvad dette resultat kan bruges til i slutningen af sæsonen."

Düsseldorf er nu 'et point foran HSV, som i Fürth måtte klare sig uden førsteangriberen Robert Glatzel, efter deres sejr hos 1. FC Kaiserslautern. Med syv point efter Holstein Kiel og tolv op til St. Pauli kan HSV formentlig glemme alt om direkte oprykning.

Selv om de ikke længere har det i deres egne hænder, giver HSV ikke op - men presset forud for lørdagens kamp mod 1. FC Kaiserslautern 

"Vi ser stadig kun på os selv, ikke på de andre hold, andet ville ikke give mening," siger Muheim:"Men det er klart, at vi er nødt til at analysere tingene og gøre det bedre for at vinde kampe."