Alarmlamperne blinker i Hamburg: Kriseramte HSV taber nyt skridt i oprykningskamp

HSV formår ikke at slå Düsseldorf.
HSV formår ikke at slå Düsseldorf.Profimedia
Heller ikke Steffen Baumgart kan få Hamburger SV på rette kurs mod oprykning i 2. Bundesliga. I sin første udekamp kunne den nye træner se sit hold tabe 2-0 til Fortuna Düsseldorf efter en meget skuffende indsats.

Efter det andet nederlag i hans tredje kamp som HSV-træner er klubben i fare for at glide ned på fjerdepladsen på lørdag. Med deres blot anden sejr i årets ottende kamp meldte Düsseldorf sig igen ind i kampen om at vende tilbage til den bedste række og er nu kun 'et point efter HSV på tredjepladsen.

Felix Klaus (11) og Christos Tzolis (63) scorede målene for hjemmeholdet, hvis træner Daniel Thioune heller ikke formåede at føre HSV op i den bedste række i hans tid i Hamburg.

Før kampen lå HSV på tredjepladsen med 41 point, mens værterne var fem’er med 37 point. Men det var hjemmeholdet, der startede bedst og scorede på kampens første chance efter 11 minutter, da Christos Tzoli lavede al forarbejdet for Felix Klaus, som nemt kunne score.

Robert Glatzel havde den bedste chance for at udligne for gæsterne, da han skød tæt forbi mål med et langskud efter en halv time. Men efter at indskiftede Moritz Heyer var blevet udvist via sit andet gulde kort seks minutter efter pausen, fordoblede hjemmeholdet scoringen efter 63 minutter.

Efter en stor fejl på midtbanen af HSVs Jonas Meffert sendte Dennis Jastrzembski Tzolis i dybden og grækeren scorede sit 14. sæsonmål i en kamp, hvor værterne også nød godt af de elendige baneforhold i deres defensive arbejde.