FC Nordsjælland har plan klar mod selvtillidsfuldt Hvidovre-mandskab

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
FC Nordsjælland har plan klar mod selvtillidsfuldt Hvidovre-mandskab
Oliver Villadsen er optimistisk forud for Hvidovre-kampen.
Oliver Villadsen er optimistisk forud for Hvidovre-kampen.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Hvidovre skal forsøge at ride videre på succesbølgen, mens FC Nordsjælland skal forsøge at undgå endnu en fadæse mod bundproppen.

Grundspillet nærmer sig sin afslutning, og der er vigtige point på spil i hver eneste runde. FC Nordsjælland og Hvidovre har ganske vist fået afgjort deres skæbner i forhold til resten af sæson. Hvidovre, der ligger sidst, skal kæmpe om overlevelse, mens FC Nordsjælland skal forsøge at blande sig i mesterskabskampen. 

FCN er godt nok ni point efter FC Midtjylland på førstepladsen, men alt kan ske, og selvom alt kan ske i mesterskabsspillet, så må nordsjællænderne ikke tabe for meget terræn allerede nu. 

Både Hvidovre og FCN kommer fra sejre i weekendens kampe, og de vil begge forsøge at bygge videre på de præstationer.

FCN er naturligvis favoritter til opgøret, men FC Nordsjællands højre back Oliver Villadsen forventer ikke, at det bliver en nem kamp, da Hvidovre kommer ud med masser af tro på egne evner. 

”Hvidovre kommer med en stor portion selvtillid i bagagen efter weekendens kamp mod Lyngby. Og de har bevist, at de godt kan spille med i Superligaen - særligt her i forårssæsonen. Så vi skal på ingen måde tage let på opgaven - men det ville vi ikke gøre uanset hvad.” fortæller Oliver Villadsen til klubbens hjemmeside.

Nordsjællænderne har efterhånden været en fast bestanddel af toppen i mange år, men tidligere på sæsonen lykkedes det faktisk oprykkerne fra Hvidovre at spille 0-0 med FCN i sæsonens første opgør mellem de to mandskaber, så FCN-spillerne ved godt, at man ikke bare sådan lige vinder over Hvidovre.

FCN skal forsøge at trænge igennem den disciplinerede Hvidovre-defensiv, som holdt dem fra at score i sæsonens første indbyrdes opgør. Det har FCN-angriberen Conrad Harder et godt bud på, hvordan man skal gøre.

”Måden at bryde sådan en kompakt bagkæde ned kan være via boldbesiddelse og køre dem rundt på banen, hvilket jeg synes, at vi viste mod Silkeborg. Vi har det rigtig godt, når vi har bolden selv. Og når vi kommer ud over stepperne fra starten af, så styrer vi ligesom kampen. Så det er det, vi skal fredag.” siger Conrad Harder til FCN’s hjemmeside.

Kampen mellem Hvidovre og FC Nordsjælland spilles fredag klokken 19, og du kan følge kampen her.