FC Midtjylland kan fortsætte vanvittig stime mod Randers mandag aften

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
FC Midtjylland kan fortsætte vanvittig stime mod Randers mandag aften
FC Midtjylland er for alvor kommet godt i gang med foråret.
FC Midtjylland er for alvor kommet godt i gang med foråret.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
De midtjyske ulve kan med en sejr bringe sig tilbage på førstepladsen i Superligaen, når de møder Randers mandag aften. Kigger man på statistikkerne, så tyder meget på, at FCM i hvert fald ikke kommer til at tabe.

Grundspillet nærmer sig sin afslutning, og der er kamp om pladserne alle steder i tabellen. Randers kan med en sejr stadig nå at blive en del af mesterskabsspillet, mens FC Midtjylland kan tage førstepladsen tilbage med en sejr.

'Ulvene' fra Midtjylland kan da også glæde sig over en fremragende statistik mod Randers. FCM har nemlig ikke tabt til Randers i de seneste 29 indbyrdes opgør. Seneste nederlag kom i 2012. 

FC Midtjylland har 22 gange været på besøg hos Randers i 3F Superliga-regi, og det er blevet til tre Randers-sejre, fem uafgjorte og 14 FCM-sejre.

I de to holds seneste indbyrdes opgør spillede de 2-2 på MCH Arena i en særdeles underholdende affære.

Indbyrdes opgør
Indbyrdes opgørFlashscore

FC Midtjylland kommer med stor selvtillid efter 2-0-sejren over FC København i seneste spillerunde, mens Randers tabte 3-0 til Viborg

I kampen mod FCK var Midtjylland godt spillende, hvor de blæste københavnerne bagover fra starten af kampen. Og det har de tænkt sig at gøre igen.

FCM's svenske midtbanespiller Armin Gigovic fortæller til klubbens egen hjemmeside, at de vil være tændt fra begyndelsen. 

"Jeg tror, de første ti minutter bliver vigtige. Vi skal være klar fra start og være bedst i hver eneste duel," fortæller Gigovic og fortsætter:

"Vi skal gå ind til alle opgør med samme mentalitet. Det handler om at være klar i hver eneste kamp, fordi de betyder alle sammen lige meget."

Lykkes det for Midtjylland at vinde kampen, vil de igen være at finde på førstepladsen. Både Brøndby og FCK er dog lige i hælene på midtjyderne, og der er i den grad lagt op til en kæmpe guldkamp mellem de tre storhold.

Armin Gigovic er meget begejstret for at være en del af guldkampen.

"Det er første gang, jeg for alvor kæmper med om et mesterskab. Jeg kan lide det – at kæmpe med om at vinde noget. Et nederlag eller en uafgjort kan ændre det hele, men vi skal ikke kigge for meget på tabellen. Vi fokuserer på os selv, og så skal det nok komme."

Kampen mellem Randers FC og FC Midtjylland starter klokken 19, og du kan følge den her.