Fantastisk drøn af Anders Dreyer afværger europæisk nederlag for Anderlecht

Ander Dreyer udligner for Anderlecht med et fantastisk langskud
Ander Dreyer udligner for Anderlecht med et fantastisk langskudProfimedia
Anders Dreyer er godt i gang med at etablere sig som en af de største profiler i en af Belgiens største klubber. Torsdag var danskeren igen på pletten for Anderlecht, da Bruxelles-holdet tog imod Villarreal i ottendedelsfinalen i Conference League.

Dreyer var med et flot mål således årsag til, at kampen endte 1-1. Lidt over ti minutter inde i anden halvleg udlignede danskeren, da han med et drøn fra distancen fik målnettet til at blafre.

Dreyer havde fået bolden et stykke udenfor feltet. Den tidligere FC Midtjylland-spiller lignede med det samme en mand, der havde tænkt sig at skyde. Og det gjorde han så efter at have lagt bolden til rette for venstrefoden.

Forinden havde Villarreals Manu Trigueros midtvejs i første halvleg bragt spanierne foran.

Det uafgjorte resultat betyder, at alt er åbent inden returkampen i Spanien i næste uge.

Kasper Schmeichel havde også en god dag på kontoret torsdag. Han holdt nemlig målet rent, da Nice i samme turnering var taget til Moldova for at møde Sheriff Tiraspol. Nice vandt 1-0.