Svær lodtrækning for Riemer og Dreyer: Anderlecht skal en tur til Spanien

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Svær lodtrækning for Riemer og Dreyer: Anderlecht skal en tur til Spanien

Den tidligere Liverpool-spiller, tjekkiske Vladimír Šmicer, stod for torsdagens lodtrækning. Finalen spilles i Tjekkiets hovedstad, Prag.
Den tidligere Liverpool-spiller, tjekkiske Vladimír Šmicer, stod for torsdagens lodtrækning. Finalen spilles i Tjekkiets hovedstad, Prag. Fabrice Coffrini/AFP
Fredag eftermiddag blev der trukket lod til ottendedelsfinalerne i årets Conference League, der spilles for blot anden gang i historien.

Her var der særligt dansk islæt hos den belgiske traditionsklub Anderlecht, der både har dansk cheftræner i form af Brian Riemer og en stor profil i form af forhenværende Midtjylland-spiller Anders Dreyer.

Anderlecht klarede sig med hiv og sving videre fra første knockoutrunde, hvor de på straffesparkskonkurrence fik kæmpet sig videre mod bulgarske Ludogorets Razgrad ovenpå en fantastisk præstation af holdets unge hollandske målmand, Bart Verbruggen.

Måske skal der endnu en stor præstation til for at bringe Riemer og Dreyer videre i Conference League, for modstanderne for Anderlecht i ottendedelsfinalen bliver stærke spanske Villarreal, der som gruppevindere sprang en enkelt knockoutrunde over og gik direkte videre til ottendedelsfinalen.

Seneste års vindere fra Roma er med i et luftlag højere, hvor de i Europa League møder Real Sociedad, men til gengæld er bysbørnene fra Lazio at finde i Conference League, hvorfor der altså stadig er chance for endnu en romersk vinder i turneringens blot anden sæson. Lazio møder hollandske AZ Alkmaar.

Ottendedelsfinalerne i årets Conference League afvikles i marts, med første kamp fastlagt torsdag 9. marts, mens returopgøret spilles en uge senere, torsdag 16. marts.

Her er alle ottendedelsfinalerne:

AEK LarnacaWest Ham.

FiorentinaSivasspor.

LazioAZ Alkmaar.

Lech PoznańDjurgårdens.

BaselSlovan Bratislava.

Sheriff TiraspolNice.

AnderlechtVillarreal.

Gentİstanbul Başakşehir.