Dreyer scorer første mål for Anderlecht i slutfase og cementerer sejr i Belgien

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dreyer scorer første mål for Anderlecht i slutfase og cementerer sejr i Belgien

Anders Dreyer jubler efter at have scoret sit første mål for Anderlecht
Anders Dreyer jubler efter at have scoret sit første mål for AnderlechtProfimedia
Anders Dreyer har fået en lovende start på sit ophold i Anderlecht. Fredag kom danskeren for første gang på måltavlen for sit nye hold, da han scorede til 2-0 i Anderlecht sejr på de samme cifre over Oostende i den belgiske liga.

Dreyer så godt som sikrede sejren, da han sendte bolden i mål i 89. minut.

Kantspilleren skiftede 15. januar fra FC Midtjylland til Anderlecht, der har danske Brian Riemer som træner og Jesper Fredberg som fodbolddirektør.

Fredagens kamp var Dreyers fjerde for Anderlecht. Allerede i sin anden kamp 22. januar blev han noteret for en assist i en 1-0-sejr over Seraing.

Anderlecht ligger med sejren på tiendepladsen i ligaen med 31 point. Dreyer, der fik sin fodboldopdragelse i Esbjerg, har flere gange tidligere optrådt for en udenlandsk klub.

Som 20-årig blev han i 2018 solgt til engelske Brighton, der senere udlånte ham til både St. Mirren i Skotland og Heerenveen i Holland.

I januar 2020 vendte Dreyer tilbage til Danmark, og efter halvandet år med flot spil for FC Midtjylland gik turen så til Rubin Kazan i Rusland.

På grund af Ruslands invasion af Ukraine vendte han dog tilbage til FCM i marts 2022. Midtjyderne købte formelt Dreyer i juli, men solgte ham så igen i midten af januar i år.