Ex-FC Nordsjælland-spiller scorer drømmemål for West Ham i ydmygelse af Freiburg

Ex-FC Nordsjælland spiller scorer drømmemål for West i ydmygelse af Freiburg
Ex-FC Nordsjælland spiller scorer drømmemål for West i ydmygelse af Freiburg Profimedia
Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mohammed Kudus scorede et sandt drømmemål, da West Ham knuste Freiburg med 5-0 i returopgøret i 1/8-finalen i Europa League London efter at englænderne ellers havde tabt det første opgør i Tyskland med 1-0.

Efter at have tabt den første kamp i Tyskland med 1-0 var presset på englænderne fra start. Men allerede efter ni minutter ramlede bolværket i det tyske forsvar for første gang, da Lucas Paqueta prikkede et hjørnespark, der blev forlænget at Tomas Soucek i nettet.

Jarrod Bowen fordoblede derefter føringen efter ca. en halv time, da han opsnappede bolden fra en uopmærksom Christian Günter og tog et enkelt træk før han hamrede bolden i kassen.

De tyske gæster havde ikke meget at byde på kampen igennem, og syv minutter efter pausen kunne Aaron Cresswell via en afrettet tværaflevering gøre det til 3-0.

West Ham - Freiburg - Player ratings
West Ham - Freiburg - Player ratingsFlashare

Med et lille kvarter igen fik vi så kampens suverænt flotteste mål, da Kudus erobrede bolden på egen halvdel, drev bolden femad i et fantastisk tempo mod tyskernes mål, og satte kronen på værket med en veltimet afslutning til 4-0.

Den tidligere FC Nordsjælland spiller afsluttede også en helt igennem miserabel aften for tyskerne ved at gøre det til 5-0 to minutter før tid med en afslutning fra kanten af feltet.