Everton henter livsvigtigt point i bundstrid med sidst-minuts udligning mod ChelseaProfimedia
Chelsea har tilsyneladende ikke gravet sig helt fri af den store krise, som har præget begyndelsen af 2023. Alt pegede ellers i den rigtige retning med tre sejre i træk, men lørdag måtte manager Graham Potters mandskab nøjes med 2-2 på Stamford Bridge mod nedrykningstruede Everton.

Gæsternes Ellis Simms dæmpede stemningen på tilskuerrækkerne, da han i sidste minut af opgøret udlignede til slutresultatet.

Chelsea viste dog kampen igennem, at holdet er på rette vej trods en øjeblikkelig midterplacering i Premier League-tabellen.

Værterne dominerede kampen og tog føringen kort efter pausen, da João Félix opsnappede en nedfaldsbold på kanten af straffesparksfeltet og sparkede Chelsea på 1-0.

Evertons Abdoulaye Doucouré gjorde det til 1-1 med 20 minutter tilbage med hovedet.

Chelsea - Everton
Chelsea - EvertonOpta by Stats Perform

Det begyndte dog at dufte af den fjerde Chelsea-sejr i træk, da Kai Havertz senere scorede til 2-1 på et straffespark, hvor flere Everton-spillere forgæves forsøgte at hyle ham ud af den.

Den fine Chelsea-sejrsstime blev dog spoleret til sidst, da indskiftede Ellis Simms trak op ad venstrekanten og med en følt afslutning lagde bolden i mål til 2-2 for Everton.

Chelsea havde forud for det uafgjorte resultat slået Leeds og Leicester i Premier League, mens det også er blevet til en sejr over Borussia Dortmund og avancement til kvartfinalerne i Champions League.

London-mandskabet er placeret på en tiendeplads i Premier League med 38 point for 27 kampe.