Esbjerg knuser Rødovre med suveræn første periode

Esbjerg knuser Rødovre med suveræn første periodeProfimedia
Der var decideret klasseforskel i første periode, da ishockeyholdet Esbjerg Energy mandag aften hjemme slog Rødovre Mighty Bulls.

5-0 stod der på resultattavlen efter de første 20 minutter, og så var den kamp afgjort.

Med sejren sniger Esbjerg sig på fjerdepladsen ind på Sønderjyske og Herning Blue Fox.

Esbjerg og Sønderjyske har begge 68 point, mens Herning er på 69 point.

Sønderjyske og Herning har dog kun spillet 38 kampe i sæsonen, mens Esbjerg har været på isen 40 gange. Grundspillet består af 48 runder.

Rødovre derimod ligger i den anden ende af tabellen, hvor det ligner, at holdet skal slås med Frederikshavn White Hawks om ottendepladsen, der er den sidste adgangsgivende slutspilsplads.

Frederikshavn er et enkelt point bag Rødovre, der dog mangler en kamp mere end nordjyderne.

Esbjerg fik mandag aften en drømmestart på kampen og kom i front efter blot to minutter.

Derfra red hjemmeholdet videre på bølgen i første periode, hvor foden ikke på noget tidspunkt blev sluppet fra speederen.

Inden for fire minutter midt i perioden nettede Esbjerg tre gange og øgede føringen til 4-0, hvor den danske forward Phillip Schultz noterede sig for to af scoringerne.

Hen mod periodens afslutning blev ondt værre for Rødovre, der end ikke i overtal var i stand til at holde hjemmeholdet fra at score, da canadiske Grayson Downing gjorde det til 5-0.

I anden og tredje periode fik Rødovre stoppet blødningen og kom bedre med i opgøret. Det var dog også et Esbjerg-mandskab, der skruede væsentligt ned for tempoet.