Dansker kommer på tavlen for Penguins i sent nederlag

Lars Eller kunne juble over sin scoring, men tabte alligevel.
Lars Eller kunne juble over sin scoring, men tabte alligevel.DEREK LEUNG/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
Den danske ishockeyspiller Lars Eller var med til at give sin klub Pittsburgh Peguins en rigtig god start på kampen mod Calgary Flames, men kampen sluttede ikke så godt for danskerens hold.

Pittsburgh Penguins var flyvende i første periolde, hvor de styrede begivenhederne. Først kom de foran 1-0 ved Jonathan Gruden. Herefter gjorde danske Lars Eller det til 2-0, da han inde foran målet stod klar til at tappe endnu en scoring i nettet.

I starten af anden periode fik Calgary Flames reduceret, men der blev ikke scoret flere gange før tredje periode. Her gik det så målamok.

Først øgede Peguins føringen til 3-1, og de lignede derfor et hold, der var på vej mod en sejr, men sådan skulle det ikke gå.

Flames satte lige tempo til sidst og scorede tre gange, hvilket i sidste ende gav dem en 4-3-sejr, selvom de havde været bagud i store dele af kampen.

Det var anden nederlag i træk til Lars Eller og Penguins, som dog stadig kan nå at slutte på playoff-pladserne i den ordinære sæson.