Jarlen, Burhan G og Danmark klar med VM-hymne

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jarlen, Burhan G og Danmark klar med VM-hymne

Kasper Schmeichel synger for på Danmarks nye VM-sang.
Kasper Schmeichel synger for på Danmarks nye VM-sang.Profimedia
Det danske fodboldlandshold er klar med en slagsang til det kommende VM i Qatar. Burhan G, Ankerstjerne, Nicolai Seebach og Jarl Friis-Mikkelsen er sangskrivere.

Der er stolte traditioner, når det gælder landsholdets tema-sange til slutrunder, og derfor er det et par store støvler, den danske kvartet af sangskrivere skal forsøge at fylde ud. Så er det jo godt, at man kan være flere om det. 

Sangens titel er "Skulder ved Skulder", og det er som vanligt en catchy størrelse, der er bygget til fællessang rundt omkring foran storskærme i det ganske, danske land. Som det var tilfældet ved sidste sommers EM-slutrunde har Kasper Schmeichel fået lov til at synge lead, og det gør han i vanlig stil helt glimrende. 

Som det var tilfældet med den måske største af alle, danske fodboldsange, så er det "Jarlen", der har stået for teksten til "Skulder ved Skulder", og i samarbejdet med især Burhan G har de måttet finde fælles fodslag.

- Da vi mødtes første gang, snakkede vi om, hvilken vej vi skulle gå. Vi blev enige om, at ordet salme var et godt udgangspunkt, som ikke var prøvet før. Så man kan vel godt kalde det en popsalme, fortæller Jarl Friis-Mikkelsen TV 2 SPORT.

Om den kommer til at række i kirken, tja, det kan man selv få lov at vurdere herunder. I hvert fald ingen tvivl om, at den er catchy!