Brasilien og England mødes i venskabskamp på Wembley til marts

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brasilien og England mødes i venskabskamp på Wembley til marts

Brasilien rejser til Wembley
Brasilien rejser til WembleyReuters
Brasilien møder England i en venskabskamp i marts 2024, sagde det brasilianske fodboldforbund (CBF) mandag, mens England også møder Belgien i samme landskampspause.

Kampen mod Brasilien spilles den 23. marts på Wembley Stadium, og det er den første kamp mellem de to hold siden 0-0 i 2017.

Brasilien har tidligere bekræftet en kamp mod Spanien på Bernabeu, også til marts næste år.

Detengelske fodboldforbund har også bekræftet Brasilien-kampen og annonceret endnu en venskabskamp mod Belgien på Wembley den 26. marts.

"Målet er altid at arrangere kampe for det brasilianske landshold mod store hold, så vi kan få tekniske konfrontationer på højt niveau, som også giver mulighed for en evaluering af det brasilianske landsholds præstationer i kampe som disse," sagde CBF-præsident Ednaldo Rodrigues.

"I kampene mod England og Spanien næste år får vi to store klassikere i verdensfodbold og helt sikkert to store oplevelser."

Brasilien ligger på tredjepladsen i CONMEBOLs kvalifikation til VM i 2026 efter at have tabt deres seneste kvalifikationskamp 2-0 ude til Uruguay.

England og Belgien har begge allerede sikret sig kvalifikation til EM i 2024.

"Jeg er glad for at have to stærke kampe i marts, mens vi bygger op til EM-slutrunden," siger Englands landstræner Gareth Southgate.

"Det er vigtigt, at vi udnytter enhver mulighed for at teste os selv mod de bedste modstandere."