Dansk mixed-double efter nederlag: Der skal nok komme flere kvartfinaler til os

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk mixed-double efter nederlag: Der skal nok komme flere kvartfinaler til os

Dansk mixed-double efter nederlag: Der skal nok komme flere kvartfinaler til os
Dansk mixed-double efter nederlag: Der skal nok komme flere kvartfinaler til osMads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Trods skuffelsen kunne Alexandra Bøje og Mathias Christiansen glæde sig over en både flot og lærerig turnering.

”Det er en af de største badminton-oplevelser vi har haft. I dag virkede som om vi skulle i Parken for at spille fodbold. Vi har flere gange prøvet at spille med mange tilskuere, der holder de bare ikke med os. Det har været en unik oplevelse”, siger Mathias Christiansen til Flashscore i minutterne efter nederlaget.

Kvartfinalen blev endestationen for Alexandra Bøje og Mathias Christiansen ved VM i badminton. Et nederlag i to sæt til Wei Ya Xi og Jiang Zhen Bang fra Kina.

”Vi havde det rimeligt svært i servesituationen derinde. Hun fangede rigtigt mange af vores returer og så stod vi ofte med bolden helt nede under netkanten, hvor vi ikke kunne skabe meget fra. De er sindssygt gode offensivt, han er vildt hurtig og slå sindssygt hårdt”, siger en skuffet men alligevel fattet Alexandra Bøje.

Parret mener heller ikke at de kunne have gjort så meget mere, og indrømmer gerne at de var oppe mod overmagten denne gang.

”Vi kæmper med alt hvad vi har. De er bare over os hele tiden og de spiller bedre. Vi kan sikkert sagtens finde noget på video her bagefter, men vi må også bare rose modstanderne. De er virkeligt gode”, siger Mathias Christiansen.

Den danske mixed-double mener ikke at tredje-runde kampen torsdag, hvor de på fornem vis sendte det tredjeseedede par ud i VM-mørket, havde nogen betydning for dagens indsats.

”Det er vi så vant til. Selvfølgelig er det ekstra stort her, men vi vinder også store kampe ved andre turneringer, hvor vi skal præstere igen dagen efter. Det begyndte vi allerede at forberede os på efter kampen i går”, siger Christiansen til Flashscore.

Alexandra Bøje satte også nogle ord på hvilke følelser der gik gennem hende umiddelbart efter nederlaget.

”VM-kvartfinaler hænger jo ikke lige på træerne. Vi har spillet meget bedre end vi kunne forvente. Vi bliver bedre og bedre som par, og det håber jeg vi kan tage med videre frem. Så skal der nok komme flere kvartfinaler til VM”.