Dansk par efter flot tredje sæt: Det er fint at have været lidt ude og hænge

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk par efter flot tredje sæt: Det er fint at have været lidt ude og hænge

Bøje og Christiansen er klar til et møde med verdensetterne
Bøje og Christiansen er klar til et møde med verdensetterneClaus Bech/Ritzau Scanpix
Alexandra Bøje og Mathias Christiansen gik videre til 1/16-finalerne ved VM i badminton. Efter en hård kamp mod et par fra Taiwan, var det et lettet par der gik igennem mixed zone efter kampen.

”Jeg synes overall vi spiller en udmærket kamp, med tanke på at det er vores første ved turneringen. Det var en tricky modstander og jeg synes vi lykkedes bedre end dem med at komme freamd i bane og lukke servesituationerne ned. De gjorde det svært for os, men jeg synes vi spiller bedst i alle tre sæt, selvom vi ikke vandt det første”, siger Mathias Christiansen til Flashscore efter kampen.

Hjemmebanen har for alle danske deltagere været et tema op til turneringen. Udfordringen med at håndtere det, synes parret lykkedes ganske udmærket.

”Jeg synes det gik godt, men jeg må indrømme jeg har været lidt smånervøs hele dagen. Det er klart at det er lidt tungt at føre relativt stort i første sæt og så ikke vinde, men vi mærkede opbakningen derinde og bakkede hinanden op også”, siger Christiansen.

I tredje sæt gik det bedre 'for det danske par end i de to foregående. Alexandra Bøje vurderer, at parret godt kunne ane sejren midtvejs i det sæt.

”Ved 11-6 i tredje kan vi godt se at vi spiller godt og de har svært ved at finde løsninger. Vores points er ret hurtige, mens de skal kæmpe for deres. Der begynder vi at tænke, at der kan det ikke gå galt", siger en storsmilende Alexandra Bøje.

Første kamp gik ikke helt gnidningsfrit for Bøje og Christiansen. Efter kampen kan parret også godt se fordelene i det.

”Det stiller os da stærkere at have været lidt i tovene. Især i forhold til næste kamp, som bliver voldsom allerede fra 0-0. På den led er det fint at have været lidt ude og hænge, men det havde også været fedt bare at lukke den hurtigt ned”, siger Christansen til Flashscore efter kampen.

Næste opgave for parret er på torsdag mod verdensetterne fra Kina, i form af Yan Zhe Fen og Dong Ping Huang. Om det stærke par siger Alexandra Bøje:

”De er et stærkt par, som vi tabte til i Indonesien, den ene gang vi har mødt dem. De er favoritter til titlen og i hvert fald medaljekandidater. Vi kan spille frit, og al presset er ovre på dem”.