Astrup og Skaarup tager første finaleplads i 2024 i Indonesia Masters

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Astrup og Skaarup tager første finaleplads i 2024 i Indonesia Masters
Astrup og Skaarup var særdeles overbevisende mod kineserne.
Astrup og Skaarup var særdeles overbevisende mod kineserne.Profimedia
Finaledagen søndag ved badmintonturneringen Indonesia Masters får dansk deltagelse i to af slutkampene.

Herredoublen med Kim Astrup og Anders Skaarup spillede en stor semifinale mod det stærke kinesiske par Liu Yu Chen og Ou Xuan Yi og sejrede med 21-14, 21-19.

Tidligere søndag spillede Anders Antonsen sig overbevisende i herresinglefinalen.

Slutkampen søndag bliver Astrup og Skaarups første finale i 2024 i årets tredje turnering for parret. De to sluttede 2023 fremragende af med seks finalepladser og flere turneringssejre i anden halvdel af året.

Den andenseede danske duo ramte et højt niveau i første sæt søndag, og allerede tidligt skabte det frustrationer hos de fjerdeseedede kinesere.

Liu Yu Chen er den klart stærkeste i den kinesiske konstellation, og når makkeren ikke lever op til forventningerne, har Liu Yu Chen svært ved at skjule sin utilfredshed.

Mellem hovedrysten og internt skældud kunne kineserne ikke finde vej gennem en stærk dansk defensiv, der cruisede til sikker sætsejr.

Andet sæt forløb i det store hele på samme måde, men i den afgørende fase kom danskerne til at gå ind i det hurtige spil, som kineserne gerne praktiserer.

Det var en dårlig idé, for det betød, at en ellers god føring blev sat over styr. Ved 19-19 viste Astrup og Skaarup dog de bedste nerver.

Meget symptomatisk sluttede det med en fejl fra Ou Xuan Yi, og hans frustrerede makker tog et gult kort for at smadre sin ketsjer i vrede.

I finalen venter vinderen af et rent indonesisk opgør, som spilles senere søndag.