Dansk mixeddouble slider sig videre fra førstedag ved Denmark Open

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk mixeddouble slider sig videre fra førstedag ved Denmark Open

Mixeddouble slider sig videre fra førstedag ved Denmark Open
Mixeddouble slider sig videre fra førstedag ved Denmark OpenProfimedia
Efter tre tætte sæt spillede den danske mixeddouble med Mathias Christiansen og Alexandra Bøje sig tirsdag videre fra første runde ved Denmark Open i Odense.

Parret slog Tang Chun Man og Tse Ying Sue fra Hongkong med 21-17, 18-21, 21-18.

Mathias Christiansen og Alexandra Bøje måtte i sidste uge trække sig i kvartfinalen ved Arctic Open i Finland på grund af en skade til Mathias Christiansen.

Særligt i tredje sæt var det tirsdag tydeligt, at Mathias Christiansen var presset på fysikken, og danskeren fik også en henstilling fra dommeren, da han tog sig for god tid mellem pointene.

Efter en tæt start på første sæt trak det danske par midtvejs fra og sikrede sig sættet med 21-17.

Andet sæt begyndte noget mere ujævnt for danskerne, der kom bagud 1-5.

Danskerne kom aldrig tilbage i sættet, som parret fra Hongkong vandt 21-18.

I tredje sæt dannede en god dansk periode grundlag for sejren, da danskerne gik fra 3-5 til 13-6. Særligt Mathias Christiansen havde i perioden flere skarpe slag og server.

Tang Chun Man og Tse Ying Sue kom tilbage i opgøret og gjorde afgørelsen helt tæt.

Ved 19-19 blev en servefejl fra parret fra Hongkong dog dyr, da det sikrede danskerne en matchbold, som blev udnyttet af en aggressiv Alexandra Bøje på det afgørende point.

Senere tirsdag skal herredoublen med Rasmus Kjær og Frederik Søgaard også i aktion. De to danskere kommer ind til turneringen i god form, efter at parret overraskende nåede frem til semifinalen i sidste uges Arctic Open.

Anders Antonsen skal også i kamp tirsdag. Hans optakt har heller ikke været optimal, idet han ligeledes trak sig undervejs i sidste uges turnering i Finland.