Axelsen finder vej ud af problemer og når semifinale

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Axelsen finder vej ud af problemer og når semifinale

Axelsen overlevede et bøvlet første sæt.
Axelsen overlevede et bøvlet første sæt.Profimedia
Efter store problemer i første sæt løftede Viktor Axelsen sit badmintonspil og gik overbevisende videre til semifinalen i Super 1000-turneringen i Malaysia.

Axelsen vandt efter en times spil med cifrene 16-21, 21-18, 21-9 over Ng Ka Long fra Hongkong.

Undervejs gravede Axelsen sig ud af store problemer i starten af kampen.

Ser man bort fra French Open-kampen for et par måneder siden, hvor Axelsen opgav med en skade, havde Axelsen vundet samtlige ti møder mellem de to - alle med 2-0 i sæt endda - men fredag kom Ng Ka Long på tavlen i første sæt.

Axelsen fik en forfærdelig start på kampen. Han begik den ene store fejl efter den anden og kom bagud 3-8.

Så fulgte en bedre periode, og man fornemmede, at danskeren havde styr på det, da han reducerede til 13-14.

Men så kom en ny serie af fejl, og Axelsen rystede på hovedet af sig selv efter en misser til stillingen 13-17. Kort efter var sættet tabt.

Derefter skulle Axelsen over på den banehalvdel, der typisk har været den bedste at stå på i turneringen, og det gav da også bedre kontrol over spillet.

Axelsen bragte sig hurtigt foran med syv point, og han øgede til 14-6. Alligevel blev det spændende til sidst, da Ng Ka Long snuppede fem point i træk og lavede 11-17 til 16-17. Derefter hev Axelsen stikket hjem.

I tredje sæt var der klasseforskel, og Axelsen kom solidt foran 17-6 og så sig aldrig tilbage.

"Det var vilde forhold med vinden herinde. Der var smæk på. Det var svært at håndtere. Jeg har lidt svært ved at acceptere, at jeg lavede så mange fejl. Men jeg er videre, og det er jeg glad for," siger Axelsen til TV 2 Sport.

Tidligere fredag kvalificerede Anders Antonsen sig til semifinalen ved at slå verdensranglistens nummer to, Kodai Naraoka, fra Japan ud med cifrene 16-21, 21-12, 21-7.

I lørdagens semifinale skal Antonsen møde taiwaneren Lin Chun-Yi.